Biznis RS i BiH

Gledaj u jednom dahu: Nova sezona serije “12 reči” na MOVE platformi

Nakon uzbudljivih prvih epizoda, na MOVE platformu u Supernovoj postavljena je i druga sezona popularne domaće serije „12 reči“.

Nova sezona donosi nam i nove avanture, neočekivane obrte i dramatične situacije. Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obilježili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 epizoda koje možete da bindžujete po jednokratnoj cijeni od 7 KM na MOVE platformi, a serija vam je dostupna 20 dana od dana aktivacije.

U novim epizodama serije osim glumaca koje smo upoznali u prvoj sezoni, Viktora Savića i Ivane Vuković, uloge su povjerene i Nikoli Pejakoviću, Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću. Ekipi glumaca su se pridružila i velika imena kao što su Vesna Trivalić i Dragomir Mršić.

Za više informacija o aktivaciji serije pozovite Kontakt centar na besplatan broj 0800 30 630 ili posjetite najbližu Super poslovnicu.

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji uz MOVE i Supernovu!

 

/sponzorisana objava/

Padrino, jun 2024.

BONUS VIDEO

Slični članci

Otvoren konkurs za upis studenata na javne univerzitete

Urednik

Velika balkanska zvijezda narodne muzike stiže u Grad Sunca

Urednik

Restoranu „Drijen“ potreban pomoćni radnik u kuhinji

Urednik

Zlatna medalja za „Grozdu muškat Vukoje“

Urednik

Konobi Lušac u Trebinju potreban pomoćni radnik u kuhinji

Urednik

Potrebne higijeničarke, šanker i pomoćni radnici u kuhinji za rad u Herceg Novom

Urednik

FOTO / Zavirite u smještajne kapacitete Apart hotela „Grahovac 1858“

Urednik

Najbolji košarkaš svijeta ponovo na raftingu na Tari

Urednik

FOTO / Degustirali smo i uživali u meniju Wine & tapas bara Bottega

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više