Biznis Hercegovina Naše priče

“Pozdrav Herceg Novom” – nova kampanja Padrino radija i HP media grupe

Ukidanje putarine, slobodniji prelazak graničnog prelaza između Bosne i Hercegovine i Crne Gore i obećavajuća ljetnja sezona koja je već počela samo su neke aktuelne poveznice između dva bratska grada, Trebinja i Herceg Novog.

Razloga da se još više zbližimo sa susjednim gradom je mnogo, što nas je i podstaklo da započnemo novu priču u ovom primorskom gradu.

HP media grupi Padrino radio započeli su kampanju “Pozdrav Herceg Novom” sa ciljem da spoje istočnu Hercegovinu sa crnogorskim primorjem, na čemu posvećeno radimo u proteklom periodu, ali mnoštvo aktivnosti očekuje nas i tokom ljetnih mjeseci kroz brojne ostvarene kontakte, te posjete privatnim i javnim institucijama.

"Pozdrav Herceg Novom" - Padrino i HP kampanja na LED displejima

Kampanja “Pozdrav Herceg Novom”, koja se simbolično realizuje i na reklamnim LED displejima u ovom gradu, podrazumjeva promociju znamenitosti i događaja, turističke i ugostiteljske ponude, preduzetničke inicijative i djelatnosti u oba pravca. Stanovnici ova dva grada i dvije regije imaće priliku da se informišu o tome šta se dešava u komšiluku, gdje da provedu slobodno vrijeme ili iskoriste neku povoljnost, atraktivnu ponudu i uslugu.

Osim toga što će Hercegovci posredstvom svih medija u mreži HP media grupe (radio Padrino, portal Hercegovina Promo i mreža LED displeja, bilborda i city light reklamnih panoa) saznati više o dešavanjima na primorju, istu priliku će dobiti i zainteresovani sa juga Srpske kada je riječ o promociji svojih usluga uz obalu Jadranskog mora.

U prvim danima realizacije kampanje dogovorena je saradnja sa Avanturističkim parkom “Vrbanj”, hercegnovskim “Herceg Festom” koji je organizator mnogobrojnih manifestacija u ovom gradu ali i upravlja turističkim atrakcijama, kulom Forta Mare i Kanli kulom, te renoviranim i muzejski opremljenim zdanjem kuće Iva Andrića, koja se nalazi u centru ovog grada. Svoju promociju sa ove strane granice imaće i Park prirode “Orjen”, a u najavi su promocije brojnih ugostiteljskih objekata, te drugih ustanova i preduzeća.

"Pozdrav Herceg Novom" - Padrino i HP kampanja na LED displejima

Trebinjski i hercegovački preduzetnici i ustanove će u narednim danima imati priliku da sa našim timom koji realizuje kampanju “Pozdrav Herceg Novom” dogovore detalje promotivne kampanje na reklamnim LED displejima (bilbordima) koji se nalaze na najatraktivnijim pozicijama u Igalu i Herceg Novom.

HP media grupa i Padrino radio sa partnerima iz Herceg Novog ovom kampanjom dokazuju da privatna inicijativa i ideja itekako mogu doprinijeti povezivanju dva grada i regije, te doprinijeti da se u brojnim privrednim segmentima integrišu tržišta i kreira ekonomski efekat na zadovoljstvo svih.

 

HP, jun 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

Muzej Hercegovine: Predavanje ,,Između Srbije i Svete Zemlje Izrailjeve“

Urednik

VIDEO / OKO: Trebinje Jovana Dučića

Urednik

Pojačana kontrola policije do nedjelje

Urednik

Servisne informacije za petak, 23. februar

Urednik

Javnim uslugama zadovoljno 72 odsto građana

Urednik

Najbogatiji srpski investitor odustao od ulaganja u RS

Urednik

Radnik Rajfajzen banke u Trebinju prisvojio 260.000 maraka klijenata

Urednik

Servisne informacije za četvrtak, 22. februar

Urednik

Oleg Ćurić, trener Leotara: Bićemo bolji nego jesenas

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više