Sezona u Grčkoj još nije zvanično počela, ali mnogi uveliko gledaju cijene aranžmana. Pored toga, interesuju ih i cijene omiljene hrane gotovo svih turista – girosa u ugostiteljskim objektima.
Cijena girosa prije početka sezone iznosi u ugostiteljskim objektima od tri od 4,5 evra, dok porcija košta 10 evra. Jedan Srbin je na društvenim mrežama objavio cjenovnik iz ugostiteljskog objekta u Pefkohoriju.
- Giros – 4,5 evra, porcija 10 evra
- Suvlaki (svinjetina) – 4,5 evra, porcija 10 evra
- Suvlaki (piletina) – 4,5 evra, porcija 10 evra
- Punjene ćufte – 5 evra, porcija 10 evra
- Pileći file – 5 evra, porcija 10 evra
- Hot dog – 2,4 evra
Pica košta od 6 do 12 evra, za roštilj je potrebno izdvojiti 14 evra. Što se tiče pića, frape je između 3 i 4 evra, kao i kapućino, dok je „domaća“ kafa (Grčka) 3 evra.