Magazin

Najmudrije žene prema horoskopu

Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost to je pre svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasjenjuje razum.

Sticanje mudrosti je veliko dostignuće, kojim se ne može svako pohvaliti, čak ni u zrelom životnom dobu.

Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost to je pre svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasjenjuje razum.

Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i odlučili da kažu kojima od njih će, najvjerovatnije, mudrost doći s godinama.

1. Jarac
Ozbiljnost, smirenost i razboritost karakterne su osobine i vrline koje od žena rođenih u znaku Jarca čine najmudrije predstavnice ljepšeg pola. One su uzdržane, uvijek postupaju savijesno i umiju da donose prave odluke.

Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac. One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

2. Vodolija
Žena Vodolija nije samo fascinantna, već posjeduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima i ne smatraju da su uvijek u pravu.

Vodolije se ne prepiru oko sitnica. Nikada ne pokušavaju da promjene svog partnera. Sve životu prihvataju onako kako jeste.

3. Djevica
Djevice umiju da prihvate život potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumiju.

Žena Djevica sazdana je od mudrosti, učtivosti i smirenosti. Ona ume da kontroliše svoje emocije i da, uprkos svojoj unutrašnjoj snazi, djeluje veoma nježno i ženstveno.

4. Bik
Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može da postane muza svom muškarcu jer će uvek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu. Divne predstavnice ovog horoskopskog znaka umiju da daju zaista mudre savjete.

5. Ovan
Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Žena Ovan takođe želi da upozna svijet i zato voli da čita knjige i obično ima hobije.

 

 

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

KC Trebinje: Program bioskopa do 27. februara

Urednik

Sve im je pod konac: Rođeni u ovih pet znakova uvijek drže do urednosti, haos ih izluđuje

Urednik

Ovo su najbolji komplimenti za svaki horoskopski znak

Urednik

Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

Urednik

Bioskopski hit „oživio“ pjesmu iz 2004. godine

Urednik

Najčešće mane horoskopskih znakova

Urednik

Zbog ovoga ćete odmah prestati da pakujete hranu u prazne kutije od sladoleda

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 20. februara

Urednik

Otkrijte šta kom horoskopskom znaku smeta i šta ne vole

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više