Magazin

Ovim znacima uskoro stižu novac, ljubav i sreća

Naredni dani Ovnu i Strijelcu donijeće sreću, ljubav, radost, ali i novac.

 OVAN

Novac će vam sam stizati u danima koji su pred nama.  Sada to djeluje nemoguće ali je izvjesno da ćete biti znak koji će moći da kaže da je dobio ono što želi. Vama stiže novac koji niste očekivali ali će to svakako biti ono što ste zaslužili.

Moramo da naglasimo da su sada pred vama dani kada ćete doci do svog cilja i kada ćete dobiti poslovnu ponudu koja je samo za poželeti. Ono sto je vrlo važno jeste da shvatite šta je ono sto vam zapravo  treba za srecu.

Osim sreće na polju novca, vi ćete moći da  kazete da su vam naredni dani donijeli susret sa jednom posebnom osobom,  pa je moguće i da ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Ako ste sada u vezi, znajte da je vrlo moguće da će voljena osoba da vas  zaprosi u danima koji su pred nama.  Naravno, vaša odluka treba biti donijeta u skladu sa vašim željama, i da ne dozvolite da vam bilo ko priča kako ćete živjeti… Ako vam do te osobe nije dovoljno stalo, znajte da je to u redu. Samo da prosto to morate da kažete.  Nemojte  obećavati ono što niste  u stanju da ispunite.  I ni u kom slučaju ne treba da ostajete tamo gdje vam nije lijepo.

No, u slučaju da je to-to i da tu osobu volite iskreno,  sreće vam nikako neće faliti.  Vi ćete zapravo jedva dočekati da počnete ispočetka  na neki način sa tom osobom.  Ljubav itekako može da pobijedi,  ali mnogo toga je zaista sada na vama.

STRIJELAC

Slijede dani za promjene i za iznenađenja.

Vi ste  znak koji će u narednom periodu biti uspješan  na svim poljima, kako na polju ljubavi, tako i na polju karijere. Moramo da kažemo da vama uskoro stiže novac. Ako vam neko duguje isti, onda možete očekivati da vam ta osoba i vrati. No, bilo kako bilo, imajte na umu da je važno da znate da može sve da dođe na svoje i da ćete iskreno uživati u danima koji su pred nama.

Ljubav može da pokuca na vrata vašeg  života tako sto ćete napokon upoznati nekoga ko će vas voljeti najviše na svijetu.  Samo nemojte mariti za tuđa mišljenja i dozvoliti sebi da idete u skladu sa svojim željama.

Novac vam stiže, ali je vrlo moguće da ćete uz njega dobiti i priliku da ostvarite svoju veliku želju.  Znajte da je vrlo moguće da će doci do toga da naredni period bude čaroban za ostvarenje najveće zelje, i da je mnogo toga moguće. Vi možda sada ne vjerujete u čuda ali polako… Znajte da posljednji pokusaj vodi do cilja.

 

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Tri horoskopska znaka kojima 2024. sprema lijepa iznenađenja

Urednik

Najavljen prvi izbor za Miss AI: Ovo su uslovi za „takmičarke“

Urednik

Raspisan konkurs za nagradu „Milan Mladenović“

Urednik

Tri stvari koje su svojstvene uspješnim parovima

Urednik

Najpoželjniji muškarci rađaju se u ova tri znaka

Urednik

Bajaga i Instruktori predstavili reizdanje „Pozitivne geografije“

Urednik

Oni su najbolji ljudi horoskopa: Imaju dobru dušu, čuvajte ih

Urednik

Tri znaka horoskopa koje očekuje decenija sreće i blagostanja

Urednik

Kako da poboljšate svoje pregovaračke vještine

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više