Magazin

Stiže mlad Mjesec u Blizancima i donosi ljubavne prekretnice svim znakovima

Mlad Mjesec očekuje nas 6. juna u znaku Blizanaca i imaće jak uticaj na sve znake Zodijaka. Еnergija Blizanaca nas podstiče na dublje razmišljanje; otvara nam um i dozvoljava da budemo znatiželjni, a možda će nas ta znatiželja dovesti do novog razumijevanja ljubavi i onoga što ona zaista znači.

Kroz ovaj proces naši odnosi mogu postati dublji ili se možemo otvoriti, dopuštajući novim vezama i ljudima da uđu u naše živote. Ako je veza bila teška, ovaj mladi Mjesec obećava rješenje koje će vam otvoriti oči.

Venera, planeta ljubavi i odnosa, snažno je povezana sa energijama ovog mladog Mjeseca, kao i Juno, asteroid boginje braka.

Venera, Juno i Mjesec zajedno su čarobna kombinacija koja može podstaknuti naše osjećaje romantike i kreativnosti. Kroz šta god prolazili pod ovim mladim Mjesecom, velike su šanse da će se sve riješiti.

Mlad Mjesec je uvijek odličan period za manifestovanje stvari koje želimo da ostvarimo, a ovaj mlad Mjesec je idealan da razmišljate o ljubavi i o tome šta zapravo želite od nje.

Takođe je zanimljivo primjetiti da mladi Mjesec u Blizancima dolazi otprilike na polovini kalendarske godine. Ukoliko godina do sada nije išla onako kako ste željeli, znajte da ovaj mladi Mjesec može biti i vaša prekretnica.

Izvor: ATV

BONUS VIDEO

Slični članci

Slijede sudbonosni susreti, mnogi će upoznati pravu ljubav

Urednik

Kako odabrati zrelu lubenicu?

Urednik

Zdrav sladoled od borovnica i banana

Urednik

Ženska imena koja privlače bogatstvo i sreću

Urednik

Ljuske od jaja ne bi trebalo da bacate: Posebno ako ne želite da vam uvenu biljke!

Urednik

Sedam prednosti zašto paradajz treba jesti uz svaki obrok

Urednik

Kraj juna će se „otvoriti“ za ova četiri znaka, imaće sve što žele

Urednik

Rođen blizanački par slonova: Brat i sestra teže 115 kilograma!

Urednik

Krađe dokumenata na ljetovanjima su česte: Evo šta treba da uradite ako ostanete bez pasoša i novca

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više