Magazin Pročitajte još

VIDEO / Kinez 14 godina živi na aerodromu zbog „zvocanja“ porodice: Tražili da prestane da pije i puši

Porodični život za neke ljude može da bude previše, pa se mnogi osjećaju “zarobljeno” zbog konstantnog “zvocanja”. Za Vei-ja Jianguo, Kineza koji ima oko 60 godina, rješenje je bilo da se preseli na međunarodni aerodrom u Pekingu, gdje, kako navodi, živi već 14 godina, da bi mogao da puši i pije koliko želi.

U čekaonici ima svoju vreću za spavanje, hranu i ostale potrepštine. Kaže da se neće vraćati kući jer bi onda bio primoran da prestane da puši i pije, prenosi Dejli Mejl.

“Porodica mi je rekla da ako želim da ostanem kod kuće, moram da prestanem da pijem i pušim. A ako to ne mogu, onda da im dam svoj “mjesečni džeparac” koji dobijam od države, koji iznosi 119,43 funte. Ali kako bih onda kupovao cigarete i alkohol?”, pita se Jianguo.

Kada je napustio porodicu prvo je spavao po željezničkim stanicama. Kako kaže, prestao je da traži posao, bez kog je ostao kada je dobio otkaz u fabrici, jer je bio “previše star”, iako je tada imao oko 40 godina.

Kako je ispričalo osoblje aerodroma, Jianguo, je bezopasan, mada umije da bude bučan kada se napije. Iako su ga u nekoliko navrata ohrabrivali da ode, to im, za sad, nije uspjelo. Jianguo nije jedini stanar aerodroma, jer ih je tokom 2018. godine bilo šestoro.

 

 

Izvor: Glas srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

KC Trebinje: Program bioskopa do 27. februara

Urednik

Sve im je pod konac: Rođeni u ovih pet znakova uvijek drže do urednosti, haos ih izluđuje

Urednik

Ovo su najbolji komplimenti za svaki horoskopski znak

Urednik

Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

Urednik

Bioskopski hit „oživio“ pjesmu iz 2004. godine

Urednik

Najčešće mane horoskopskih znakova

Urednik

Zbog ovoga ćete odmah prestati da pakujete hranu u prazne kutije od sladoleda

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 20. februara

Urednik

Otkrijte šta kom horoskopskom znaku smeta i šta ne vole

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više