Hercegovina Naše priče

FOTO / HP izbor za miss: Najljepše djevojke Hercegovine u posjeti Padrino radiju

Prije nekoliko dana okončan je dvomjesečni put na kome smo u velikom finalu saznali ko su najljepše djevojke Hercegovine za 2017. godinu.

HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE opravdao je sva očekivanja organizatora, učesnica, brojnih sponzora i partnera, ali i publike, kako one koji su dešavanja pratili putem našeg portala tako i tristotinjak povlaštenih koji su imali priliku da se na licu mjesta u Hotelu “Bellevue” prate finalno dešavanja.

Na putu koji je započeo 13. aprila, predstavljanjem prijavljenih djevojaka, mlade i nasmijane Hercegovke finalistkinje izbora imale su priliku da obiđu brojna interesantna mjesta, kako ona na crnogorskom primorju tako i brojna mjesta u Hercegovini.

Jedna od njihovih stanica bio je i RADIO PADRINO, član HP MEDIA GROUP. Kako se i sam PADRINO nametnuo u svom bitisanju u proteklih godinu dana kao radio stanica koja vam svakodnevno prenosi dobre vibracije i svojim muzičkim sadržajima popravlja vaše raspoloženje, tako su i najljepše djevojke Hercegovine u dobrom raspoloženju i uz mnoštvo osmjeha uživale u foto seansi koju smo za njih organizovali.

Uživajte u fotografijama, uz podsjećanje da je titulu HP MISS ISTOČNE HERCEGOVINE 2017 i HP MISS MEDIA osvojila Kristina Karišik iz Nevesinja, PRVA PRATILJA HP MISS je Anja Milošević iz Trebinja, dok je HP MISS ŠARMA za 2017.godinu Dragana Tešević iz Gacka. Na fotografijama u režiji i studiju RADIO PADRINA su pored tri nagrađene još Anja Vuković iz Trebinja, Aleksandra Sorajić iz Ljubinja, Dragana Poldruhi iz Gacka, Aleksandra Vulić, Ana Popović, Jelena Ninković i Gordana Markov iz Trebinja, dok je opravdano odsutna jedino bila Marija Vuković iz Ljubinja. Za izgled djevojaka pobrinula se FAIPA frizerska akademija, a najljepše Hercegovke su nosile modele trebinjskog butika Stil.

 

Foto: Srđan Stanić

HP, jun 2017.

BONUS VIDEO

Slični članci

Elektroprivreda Srpske neustavno povećala cijenu struje

Urednik

Trebinjac lišen slobode zbog SMS prijetnji sugrađaninu

Urednik

Iznajmljuje se poslovni prostor na duži vremenski period

Urednik

Novi sjaj tri trebinjska mosta do kraja godine

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 5. marta

Urednik

Muzej Žitomislić nagradio najbolje fotografije mostova u BiH

Urednik

Servisne informacije za srijedu, 28. februar

Urednik

Kakvo nas vijeme danas očekuje?

Urednik

Gaćinović niže uspjehe

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više