Hercegovina Naše priče

FOTO / HP media grupa “prihvatila izazov”: Očišćen park u SPK Agrokop !

Danas smo na sat-dva ostavili tastature, reglere i mikrofone i izašli u obližnji park u Stambeno-poslovnom centru Agrokop, želeći da podržimo globalni ekološki internet izazov o kome smo pisali prethodnih dana.

Kako se uvijek trudimo da sa riječi pređemo na djela, tako smo i danas zasukali rukave. I vjerujte da nije strašno, čak se može reći i da je ugodno na današnjem hercegovačkom suncu i prijatnoj temperaturi provesti van kancelarije nepuna dva sata.

Nadamo se da će naša mala aktivnost i desetak prikupljenih vreća smeća na oko 900 metara kvadratnih zelene površine u centru Trebinja dati primjer i drugima.

Park u SKP Agrokop prije:

Mi smo dali riječ da ćemo nagraditi najvrijednije, a svim preduzećima iz Trebinja koja u narednim danima očiste neku javnu površinu u gradu obezbjedićemo 7 dana besplatne marketinške promocije na medijima u vlasništvu HP media group (radio Padrino, LED video displej kod mosta Iva Andrića i internet portal Hercegovina Promo).

Juče je stigla lijepa vijest iz trebinjskog Komunalnog AD i lokalnih osnovnih škola koji su organizovali akciju prikupljanja otpada od strane osnovaca, a Komunalno AD će novčano nagraditi najvrijednije koji će sredstva iskoristiti kao pomoć za odlazak na ekskurziju socijalno ugroženim učenicima.

Park u SKP Agrokop poslije naše male akcije

Trebinju su, kao gradu turizma, ovakve akcije potrebne svakodnevno, a mi nećemo stati na ovome.

Već od sutra krećemo sa velikom medijskom kampanjom koja treba da utiče na svijest svih građana o neophodnosti zaštite životne sredine.

 

HP, mart 2019.

BONUS VIDEO

Slični članci

Vidak Maljević prvak BiH za seniore

Urednik

Da li je rad Rudnika i Termoelektrane Gacko ugrožen zbog lošeg kvaliteta uglja?

Urednik

Sakupljena znatna sredstva za crkvu u Hrupjelima

Urednik

Rukometaši Leotara slavili u Zavidovićima, Nevesinjci namučili lidera pa pali u finišu

Urednik

Nevesinjci i Gačani prijeteljski odmjerili snage

Urednik

VIDEO / Rizični putevi na istoku Srpske, vlast i dalje ne reaguje

Urednik

Dušanka Zečević: Medicinska sestra divan poziv, važno je imati empatiju

Urednik

Turistička organizacija predstavila ponudu Trebinja u Beogradu

Urednik

Nemanja Gudelj ponovo na terenu poslije povrede koljena

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više