Hercegovina Naše priče

FOTO / Predstavljamo finalistkinje i sponzore HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine

Za manje od dvadeset dana u trebinjskom hotelu “Bellevue” naša regija će dobiti svoju kraljicu ljepote za 2017. godinu.

Drugog juna, u organizaciji HP MEDIA GROUP, frizerske akademije FAIPA i butika STILL održaće se finalno veče prvog HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE.

Svi čitaoci našeg portala imaće priliku da se uvjere da je u pitanju najglamurozniji i najbolje organizovan događaj ove vrste u Hercegovini do sada jer u narednih 17 dana na stranicama našeg portala donosimo orginalne foto-reportaže sa najatraktivnijih mjesta na crnogorskom primorju koje su proteklih dana posjetile finalistkinje takmičenja. Ovim reportažama dodaćemo i fotografije sa atraktivnih lokacija u Hercegovini koje će djevojke i tim HP IZBORA ZA MISS posjetiti narednih dana, tako da atraktivnih sadržaja neće nedostajati na stranicama portala Hercegovina Promo.

ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS – GRAD TREBINJE
HOTEL “BELLEVUE” Trebinje – Oficijelni partner HP Izbora za Miss

Ovom prilikom vas još jednom podsjećamo na kratke biografije i fotografije 12 finalistkinja takmičenja, te vam predstavljamo sponzore koji su, svako na svoj način dali doprinos da ovo takmičenje pruži vrhunski ugođaj za učesnice, ali i da se obezbjedi izuzetno vrijedan nagradni fond koji će iznositi više hiljada KM, kako u novčano tako i u drugim izuzetno zanimljivim i vrijednim nagradama koje očekuju najuspješnije finalistkinje.

Kristina Karišik iz Nevesinja rođena je 14. januara 2000. godine. Učenica je trećeg razreda Gimnazije „Aleksa Šantić“ u ovom gradu. Svoje slobodno vrijeme osim na učenje voli da troši na fitnes i fotografiju. Ima ambiciju da upiše arhitekturu, ako bude moguće u Novom Sadu. Za sebe kaže da je skromna, uporna, tvrdoglava i iskrena, a na izbor za Miss istočne Hercegovine se prijavila na nagovor prijatelja.

Njen moto je: „Da bi bili najbolji morate biti u stanju proći kroz najgore“.

Kristina je glasovima naših čitalaca već izborila titulu HP MISS MEDIA 2017, jer je na Facebook stranici portala Hercegovina Promo osvojila najveći broj od ukupno 13.000 glasova koje ste dodjelili.

“AVON” Kozmetika – Partner izbora
TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA – Sponzor izbora

Anja Milošević iz Trebinja rođena je 25. novembra 1996. godine. Završila je Gimnaziju „Jovan Dučić“ u rodnom gradu i Frizersku akademiju u Novom Sadu. Bavila se sportom (košarkom), folklorom i glumom. U slobodno vrijeme voli da šeta i vježba u teretani, a voli i fotografiju. Ambicija joj je da postane vrhunski frizer. Što se tiče HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine Anja kroz osmjeh kaže da očekuje nagradu, ali i lijepo druženje. Za sebe smatra da je druželjubiva, komunikativna i samouvjerena.

Njen životni moto je: „Nikada ne odustaj!“

AUTO ŠESTOVAC Bileća – Sponzor izbora
PODRUMI VUKOJE 1982 – Partner izbora
Molson Coors NIKŠIĆKO PIVO – Sponzor izbora

Dvadesetčetvorogodišnja Marija Kufner rođena je u Beogradu, a porijeklom je iz Nevesinja. Završila je Univerzitet u Windsor-u (Canada), gdje je i živjela. Po zanimanju je diplomirani sociolog, a trenutno je na master studijama u Beogradu na temi hotelijerstvo i turizam. Marija govori četiri svjetska jezika, voli da putuje, i do sada je obišla Ameriku, Kanadu, a uskoro planira i Evropu. Za sebe kaže da je druzeljubiva i komunikativna. Voli modu i želi da se jednog dana bavim modom tj. dizajnom.

Optika OPTOTIM – Sponzor izbora
RESTORAN “BLACK IRIS” Budva – Partner izbora

Aleksandra Vulić iz Trebinja rođena je 23. septembra 1999. godine i učenica je trećeg razreda Medicinske škole u ovom gradu. Bavi se folklorom već deset godina, a kratko je igrala i fudbal. U slobodno vrijeme voli da se druži sa prijateljima, igra folklor i provodi vrijeme u šetnji. Želja joj je da upiše medicinu i postane ljekar. Za sebe kaže da je uporna, pozitivna, druželjubiva i uvijek nasmijana.

Aleksandrin moto je: „Uživaj u životu“.

COLOR STUDIO Trebinje – Sponzor izbora
HOTEL “TRE CANNE” Budva – Partner izbora

Gordana Markov iz Trebinja rođena je 20. jula 1999. godine. Učenik je trećeg razreda Gimnazije „Jovan Dučić“ u ovom gradu. Ranije je trenirala odbojku, a voli umjetnost i putovanja. Govori engleski, njemački i italijanski jezik dok slobodno vrijeme koristi za čitanje i izlaske sa prijateljima. Životna ambicija joj je da se na pravi način ostvari na svim životnim poljima, a na prvom mjestu kao čovjek. O ovom izboru misli da će joj biti novo iskustvo, da će upoznati nove ljude i da će otputovati negdje, ako joj se ukaže prilika. Za sebe kaže da je ambiciozna i društvena.

Njen moto je: „Novac je moć dok se ne pojavi žena, a onda postaje običan papir. Žene su moć!“

FRIEND TRAVEL Putnička agencija Trebinje – Partner izbora
HOTEL “MOSKVA” Budva – Partner izbora

Dragana Tešević iz Gacka, rođena je 22. juna 1998. godine u Foči. Učenik je Ekonomske škole SŠC „Pero Slijepčević“ u Gacku. Iz svoje biografije izdvaja bavljenje folklorom, a obožava fotografiju i amaterski se bavi modelingom. U slobodno vrijeme se druži sa kućnim ljubimcima – psima „haski“, a voli i izlaske sa prijateljima. Ambicija joj je da upiše Ekonomski fakultet u Novom Sadu i ako joj se ukaže prilika da se bavi i modelingom. Za sebe smatra da je komunikativna, a od ovog izbora očekuje nove mogućnosti i dobro druženje.

Moto joj je: „Samo je jedna stvar gora od ogovaranja – ne biti ogovaran“.

Caffe bar POETA Trebinje – Partner izbora
CREM CAFFE Sušac Čapljina – Sponzor izbora

Ljubinjka Aleksandra Sorajić, rođena je 5. juna 2000. godine u Trebinju. Učenik je drugog razreda Ekonomske škole. Bavila se odbojkom, folklorom i plesom. Želja joj je da po završenom školovanju postane manekenka ili frizerka. U slobodno vrijeme sluša muziku i voli da šeta i druži se sa prijateljima. Od ovog izbora za Miss očekuje da upozna nove ljude i dobro se provede. Za sebe smatra da je opuštena i komunikativana.

Životni moto joj je:“Živi svaki dan kao da je posljednji“.

POKLON DUĆAN Trebinja – Partner izbora

Dragana Poldruhi iz Gacka, rođena je 27. juna 1998. godine u Trebinju. Po zanimanju je trgovački tehničar, a oko dvije godine se bavila kik-boksom. U slobodno vrijeme izlazi i druži se sa prijateljima, a obožava i društvene mreže. Želja joj je da postane model. Za sebe smatra da je hrabra, uporna i komunikativna, a od HP izbora za Miss istočne Hercegovine očekuje da se dobro provede uz druženje sa novim prijeteljima.

TQ NET Trebinje – Partner izbora

Anja Vuković iz Trebinja, rođena je 17. novembra 1996. godine i zaposlena je u jednoj lokalnoj kladionici. Kada je u pitanju životna biografija Anja odgovara jednostavno u stihovima: „Moj je život Švicarska, skoro pa savršen !“. U slobodno vrijeme se bavi fitnesom i šetnjom sa psom, a voli slobodne trenutke da posveti bitnim ljudima jer slobodnog vremena nema previše. Od ovog izbora očekuje dobro druženje i nova poznanstva, a smatra da je bitno učestvovati i isprobati nova životna iskustva.

Životni moto joj je: „U životu uvijek budi ono što jesi“.

SEGMENT doo Trebinje – Sponzor izbora
Restoran DRIJEN Ivanica – Sponzor izbora

Marija Vuković iz Ljubinja, rođena je 11. avgusta 1999. godine u Podgorici. Učenik je ljubinjske Gimnazije, a od svoje četrnaeste godine član je prvog tima Odbojkaškog kluba Ljubinje. Uz sport, bavila se folklorom i plesom, a u slobodno vrijeme voli da vozi rolere i posjećuje teretanu, ali i da igra mali fudbal. Po završetku srednje škole planira da upiše ruski jezik. Od ovog izbora za Miss očekuje da stekne nove prijatelje i nova poznanstva. Za sebe smatra da je ambiciozna i uporna.

Životni moto joj je: „Per aspera adastra – Preko trnja do zvijezda“ .

ALEKSIĆ KOMERC Bileća – Partner izbora

Ana Popović rođena je 7. februara 2001. godine u Trstu u Italiji. Pohađa prvi razred Gimnazije „Jovan Dučić“u Trebinju. Sedam godina se bavila plivanjem, a bila je i treća u BiH u juniorskoj konkurenciji u disciplini 200 metara prsno. Želja joj je da postane sportski trener i da radi u sportu, te da po okončanju srednje škole upiše Fakultet fizičke kulture u Beogradu ili Novom Sadu. Što se tiče izbora za Miss Istočne Hercegovine nema prevelika očekivanja, želja joj je da stekne nova iskustva.

Njen moto je: „Živi za trenutak“.

Jelena Ninković iz Trebinja, rođena je 18. februara 1999. godine. Učenik je trećeg razreda Mašinske tehničke škole u Trebinju, smjer mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje. Bavila se glumom i učestvovala na nekoliko glumačkih festivala sa ekipom Kulturne scene „Male stvari“ iz Trebinja. Stalno usavršava engleski jezik  i u brojnim aktivnostima van nastave. Želja joj je da upiše Fakultet za računarstvo i programiranje u Beogradu, a u slobodno vrijeme voli da posjećuje teretanu i sluša muziku. Kada je u pitanju ovaj izbor za Miss nije joj presudan uspjeh već nova prijateljstva, poznanstva i iskustva, kao i dobra zabava.

Životni moto joj je: „U životu radi kako hoćeš, a ljudi će svakako pričati…“

Jelena Ninković se u finale takmičenja plasirala kao 13. nakon prvog kruga poslije odustajanja Anđele Ćeranić, kojoj privatne obaveze nisu pružile mogućnost da se pridruži ostalim djevojkama u drugom krugu HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE i na samoj finalnoj večeri.

SVAKODNEVNO NOVITETE I DEŠAVANJA VEZANA ZA HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE PRATITE NA LINKU OVDJE.

Već sutra uživajte u prvom dijelu foto serijala HP IZBOR ZA MISS NA PJENI OD MORA

HP, maj 2017.

BONUS VIDEO

Slični članci

VIDEO / Rizični putevi na istoku Srpske, vlast i dalje ne reaguje

Urednik

Izložba fotografija u Muzeju Žitomislić

Urednik

Tokom vikenda pojačane policijske kontrole u Hercegovini

Urednik

Muzej Hercegovine: Predavanje ,,Između Srbije i Svete Zemlje Izrailjeve“

Urednik

VIDEO / OKO: Trebinje Jovana Dučića

Urednik

Pojačana kontrola policije do nedjelje

Urednik

Servisne informacije za petak, 23. februar

Urednik

Javnim uslugama zadovoljno 72 odsto građana

Urednik

Najbogatiji srpski investitor odustao od ulaganja u RS

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više