Hercegovina Naše priče Vijesti

“Jutro sa Padrinom”: Birali ste najboljeg predstavnika naroda u SO Bileća, mi vam ga predstavljamo

I posljednja anketa koju smo objavili na našem portalu (u petak 6. marta) privukla je veliku pažnju građana naše regije, posebno Bileće, ali i brojnih posjetilaca našeg portala van Hercegovine.

Prema podacima Google Analytics anketa sa pitanjem “Ko je po vama najbolji predstavnik naroda u SO Bileća” je zabilježila 24.631 vaših posjeta i poslije nepunih sedam dana veoma uzbudljivog i do sada neuobičajenog glasanja dobili smo novog osvajača „Padrinove zlatne šolje„.

Zbog pravila ankete koje smo odredili, da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa, odgovor na pitanje „Ko je po vašem sudu najbolji predstavnik naroda u Skupštini opštine Bileća“ naši posjetioci su dali 7.809 puta.

Kuriozitet je da se u danima sprovođenja naše ankete pojavila gotovo identična na stranicama portala Opštine Višegrad, gdje su posjetioci birali “najboljeg predstavnika građana” i gdje je za razliku od naše ankete iskazana i politička pripadnost odbornika.

Anketa sa stranica SO Višegrad (prt screen)

Prema očekivanjima, najviše posjetilaca našoj stranici sa anketom bilo je sa područja Bosne i Hercegovine njih 64,44%, potom iz Srbije 16,39%, dok je nešto manje od 20 odsto posjetilaca došlo van ove dvije zemlje.

Kao i ranije, ističemo da nam nije bila želja da kroz anketu ocjenjujemo rad bilo koga od bilećkih odbornika i predstavnika građana , već da posjetiocima našeg portala omogućimo da iz svoje perspektive ocjene „Ko je najbolji predstavnik naroda u Skupštini opštine Bileća“.

Najveći broj vaših glasova osvojio je najmlađi odbornik u SO Bileća Mato Vujović sa 3.753 vaša glasa, koji je kako smo i najavili bio gost „Jutra sa Padrinom“ gdje smo imali priliku da mu uručimo i naš simbolični poklon „Padrinovu zlatnu šolju“.

Mrtvu trku za prvo mjesto od prvog dana objavljivanja ankete sa Vujovićem je vodio Saša Radan, takođe jedan iz plejade mlađih odbornika u Bileći, i koji je na kraju sakupio 3.171 vaš glas. Trećeplasirani Predrag Čuknić je osvojio čak nešto malo manje od 3.000 glasova manje od Radana – 205, dok je četvrto mjesto zauzeo Slobodan Čomić sa 143 vaša glasa. Peti je bio Slavko Dangubić sa 120 glasova.

Pogledajte i poslušajte šta je Mato Vujović rekao o sebi kao odborniku, ali i privatnom životu, šta misli o ovakvoj i sličnim anketama, te kakvi su rezultati rada bilećkog parlamenta:

 

Pratite i dalje naš portal, a uskoro će vam biti dostupna i naša nova anketa sa pitanjem Ko je po vama najbolji muzički bend u istočnoj Hercegovini”, na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo „portal i radio koji slušaju isključivo vas“.

 

HP, mart 2020.

BONUS VIDEO

Slični članci

Vidak Maljević prvak BiH za seniore

Urednik

Da li je rad Rudnika i Termoelektrane Gacko ugrožen zbog lošeg kvaliteta uglja?

Urednik

Sakupljena znatna sredstva za crkvu u Hrupjelima

Urednik

Rukometaši Leotara slavili u Zavidovićima, Nevesinjci namučili lidera pa pali u finišu

Urednik

Nevesinjci i Gačani prijeteljski odmjerili snage

Urednik

VIDEO / Rizični putevi na istoku Srpske, vlast i dalje ne reaguje

Urednik

Dušanka Zečević: Medicinska sestra divan poziv, važno je imati empatiju

Urednik

Turistička organizacija predstavila ponudu Trebinja u Beogradu

Urednik

Nemanja Gudelj ponovo na terenu poslije povrede koljena

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više