Sport Vijesti

Odlični rezultati mladih strijelaca OSK Leotar

U subotu 11. juna u Ugljeviku je održano Finalno kolo Lige RS u vazdušnom oružju za pionire i pionirke – nacionalni program za 2022. godinu. Učešće je uzelo 11 klubova iz Republike Srpske, odnosno 50 strijelaca u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Stefan Drapić – prvo mjesto u Finalu lige pionira za 2022. godinu.

U pojedinačnom plasmanu strijelac Leotara, Stefan Drapić/ 2011. godište / sa upucanih159,0 krugova u finalnom kolu zauzeo je prvo mjesto i osvojio zlatnu medalju u ukupnom plasmanu za 2022. godinu sa 501 krugom.

U EKIPNOM plasmanu ekipa LEOTARA zauzela je četvrto mjesto gdje su osim Stefana Drapića još nastupili Miljan Salata, David Pataki i Lazar Bovan.
Tako se pionirska ekipa OSK Leotara pridružila zlatnom nizu svojih kolega u disciplini vazdušni pištolj u tekućoj takmičarskoj sezoni.
„ Ovo je treće zlato u 2022 godini, seniori i kadeti su šampioni Bosne i Hercegovine s tim da su kadeti dvostruko zlatni osvojivši i BH kadetsku Ligu prošli mjesec na finalnom kolu u Visokom. Nama predstoji još nekoliko takmičenja do ljetne pauze tako da nastavljamo sa intenzivnim treninzima do 15. jula kada će sve selekcije dobiti mjesec dana odmora“. –Milenko Mulina – trener mlađih kategorija OSK Leotar.

 

Izvor: OSK Leotar

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

U Bileći odigrano 6. kolo Istočne Hercegovine u bilijaru

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više