Sport Vijesti

Police: Leotar dočekuje Slobodu

Na današnjoj utakmici protiv Slobode ekipu će sa klupe voditi Oleg Ćurić, asistent u stručnom štabu i neko ko najbolje u ovom momentu poznaje ekipu Leotara. Utakmica Leotar – Sloboda počinje u 16.00 časova na stadionu Police. 


Najprije bih želio da se zahvalim novom „šefu“ na ukazanom povjerenju da radim sa njim u stručnom štabu. Ja ću nastojati da svojim iskustvom, radom i poznavanjem ekipe, kao i ljubavi prema Leotaru dam maksimalan doprinos u radu i ostvarenju ciljeva.

Svi dobro znamo gdje se nalazimo, šta se od nas očekuje i ko nam dolazi u goste. Sloboda ima mnogo kvalitetnih igrača poput Vranješa, Komazeca, dobar stručni štab… Nemaju problem sa „bonus“ igračima.

Pokazali su u prethodnom periodu da su veoma čvrsta ekipa i da mogu dobro da odigraju. Nije bitno ko će sutra voditi ekipu, jer sam značaj i naše mjesto na tabeli su dovoljan motiv za sve da sutra daju svoj maksimum. Mi smo sa ekipom odradili tek jedan trening, a reakcija igrača na novi stručni štab je bila iznad očekivane. Vidljivo je da tu ima kvaliteta, samo moramo biti dosta energičniji i čvršći, a nadam se da ćemo mi to prenijeti na ekipu za ova dva dana. Ništa se preko noći ne može napraviti. Pobjeda ili poraz neće ništa mnogo promijeniti, nemamo imperativ, ali bi sigurno bilo lakše i mirnije raditi da na ovu pauzu odemo za pobjedom.

 

 

Padrino, septembar 2022. 

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

U Bileći odigrano 6. kolo Istočne Hercegovine u bilijaru

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više