Sport Vijesti

Police: Leotar dočekuje Slobodu

Na današnjoj utakmici protiv Slobode ekipu će sa klupe voditi Oleg Ćurić, asistent u stručnom štabu i neko ko najbolje u ovom momentu poznaje ekipu Leotara. Utakmica Leotar – Sloboda počinje u 16.00 časova na stadionu Police. 


Najprije bih želio da se zahvalim novom „šefu“ na ukazanom povjerenju da radim sa njim u stručnom štabu. Ja ću nastojati da svojim iskustvom, radom i poznavanjem ekipe, kao i ljubavi prema Leotaru dam maksimalan doprinos u radu i ostvarenju ciljeva.

Svi dobro znamo gdje se nalazimo, šta se od nas očekuje i ko nam dolazi u goste. Sloboda ima mnogo kvalitetnih igrača poput Vranješa, Komazeca, dobar stručni štab… Nemaju problem sa „bonus“ igračima.

Pokazali su u prethodnom periodu da su veoma čvrsta ekipa i da mogu dobro da odigraju. Nije bitno ko će sutra voditi ekipu, jer sam značaj i naše mjesto na tabeli su dovoljan motiv za sve da sutra daju svoj maksimum. Mi smo sa ekipom odradili tek jedan trening, a reakcija igrača na novi stručni štab je bila iznad očekivane. Vidljivo je da tu ima kvaliteta, samo moramo biti dosta energičniji i čvršći, a nadam se da ćemo mi to prenijeti na ekipu za ova dva dana. Ništa se preko noći ne može napraviti. Pobjeda ili poraz neće ništa mnogo promijeniti, nemamo imperativ, ali bi sigurno bilo lakše i mirnije raditi da na ovu pauzu odemo za pobjedom.

 

 

Padrino, septembar 2022. 

BONUS VIDEO

Slični članci

Najava: Međunarodni memorijalni plivački miting „Srđan i Maksim“ 2024 u Trebinju

Urednik

 ŽOK Gacko “RD Swisslion”: Preko Zagreba ka Ligi šampiona

Urednik

Održan pomen carskoj porodici Romanov i Donskom puku u Bileći

Urednik

Omaž Goranu Bulajiću otvara trebinjski „Festival festivala“

Urednik

U Srpskoj rođeno 27 beba: U Nevesinju tri d‌jevojčice i jedan d‌ječak, u Trebinju d‌ječak i d‌jevojčica

Urednik

Najava: Skokovi sa brane na jezeru Klinje Gacko 2024

Urednik

Aleksija uči da profesionalno pliva, pleše u „Vi-densu“, a trči u „Spartakusu“

Urednik

Rukometni klubovi saznali imena rivala: Leotar prvi ide u Tursku

Urednik

Radno vrijeme prilagoditi vremenskim uslovima

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više