Sport Vijesti

Uspješan vikend za ŽOK Gacko “RD Swisslion”: Sa oba tima do maksimalnih pobjeda

Odbojkašice ŽOK Gacko “RD Swisslion” proteklog vikenda ostvarile su dvije sigurne pobjede. U subotu, u okviru drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, aktuelne prvakinje savladale su ekipu OK Centar ORT iz Sarajeva maksimalnim rezultatom 3:0. Dan kasnije, igračice drugog tima ŽOK Gacko “RD Swisslion 2” nastavile su pobjednički niz trijumfom protiv ekipe Stakorine iz Čajniča u Drugoj ligi Republike Srpske, također sa 3:0.

U prvoj utakmici protiv sarajevskog Centra ORT, Gacko je dominiralo od samog početka. Domaće igračice su prvi set uvjerljivo riješile u svoju korist rezultatom 25:15. U drugom setu su nastavile u sličnom ritmu i slavile sa 25:18, čime su povećale prednost na 2:0. Iako je treći set bio nešto neizvjesniji, sa rezultatom 18:18, odbojkašice Gacka su u završnici ubacile u višu brzinu i osigurale pobjedu setom od 25:19, za konačnih 3:0 u meču.

Dan kasnije, mlade odbojkašice ŽOK Gacko “RD Swisslion 2” odigrale su kvalitetan meč protiv Stakorine, nadigravši protivnice i došle do pobjede identičnim rezultatom 3:0.

Izvor: SL portal

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

U Bileći odigrano 6. kolo Istočne Hercegovine u bilijaru

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više