Hercegovina Sport

Vaterpolisti Crne Gore na pripremama u Trebinju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore od utorka je u Trebinje gdje vrši završne pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Splitu od 29. avgusta do 10. septembra.

Vaterpolistii borave u Hotelu Platani, a pripreme obavljaju na novoizgrađenom zatvorenom bazenu koji očigledno pruža odlične uslove za rad vrhunskih vaterpolo ekipa.

„Završne pripreme pred odlazak na Evropsko prvenstvo smo odlučili da radimo u Trebinju. I kao što vjerovatno već znate već treći put ove godine smo na pripremama u Trebinju, gdje imamo veoma dobre uslove. Imali smo izuzetno gostoprimsto svih ljudi, izašli su nam u susret za sve što nam je potrebno kako na bazenu tako i u hotelu gdje smo smješteni. Nadamo se da ćemo odraditi sve što smo planirali i da ćemo napraviti dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu,“ rekao je Vladimir Gojković, selektor reprezentacije Crne Gore.

Reprezentacija Crne Gore je nedavno u Trebinju odigrala i prijateljski meč sa Srbijom, a na Evropskom prvenstvu u Splitu će se takmičiti u A grupi sa selekcijama Italije, Gruzije i Slovačke.

 

Padrino, avgust 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Reprezentacija BiH U-15 na pripremama u „Gradu Sunca“

Urednik

Uspješan vikend za ŽOK Gacko “RD Swisslion”: Sa oba tima do maksimalnih pobjeda

Urednik

Nove medalje džudista Leotara

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Vidačić: Premijeru ukrasiti trijumfom

Urednik

Odbojkašice ŽOK Gacko “RD Swisslion” dočekuju OK Centar ORT

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više