Sport Vijesti

Vidačić: Premijeru ukrasiti trijumfom

TREBINjE – Košarkaši Leotara će premijerni nastup pred svojim navijačima imati u subotu od 19 časova, kada će dočekati tuzlansku Slobodu.

Ekipe u različitom raspoloženju dočekuju naredni duel.

Sloboda je u prvom kolu ostvarila ubjedljiv trijumf protiv Sparsa, dok je Leotar poražen od Orlovika (74:78). Sloboda se značajno pojačala pred sezonu pa su doveli između ostalog Sanija Čamparu, Ismeta Sejfića, a na klupu se vratio marko Trbić pa su pokazali visoke ambicije.

Za trenera Dragoljuba Vidačića ovo će biti veoma emotivan meč, jer je vodio tuzlanski tim.

– Za nas je najvažnije da smo kompletni i da se oporavio Marko Marković. Dobro smo radili da bismo ispravili greške koje smo napravili u prvom duelu. Sigurno je da nas očekuje pravi derbi. Sloboda je napravila veoma kvalitetan tim. Odlikuje ih timska igra. Sigurno je da imaju dobre pojedince, ne bih nikog da izdvojim, dobro smo ih analizirali i nadamo se da ćemo u narednom meču iskoristiti neke njihove slabosti. Očekujem kvalitetan meč koji će odlučiti sitnice, a nadam se da ćemo se na kraju mi radovati. Igramo na domaćem parketu, nadam se dobroj podršci publike i sigurno je da želimo da premijerni meč ukrasimo pobjedom – poručio je trener Leotara Vidačić.

Parovi 2. kolo Lige BiH: subota – Jahorina – Radnički (18), Spars – Posušje (19), Leotar – Sloboda (19), nedjelja: Borac – Bosna (16), Mladost – Mostar (19), Promo – Orlovik (19), Slavija – Široki (20).

Izvor:  Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

U Bileći odigrano 6. kolo Istočne Hercegovine u bilijaru

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više