Vijesti

Arhitektura koja na najbolji način spaja tradicionalno i moderno – Portonovi rizort

Portonovi rizort odaje počast arhitektonskoj istoriji i istovremeno čuva najbolje od Crne Gore, prenoseći uticaje raznih stilova koji su na njoj ostavile traga.

Dizajn rizorta slavi lokalni duh, a istovremeno nudi najbolje od savremenih pogodnosti, uključujući prvi Evropski One&Only rizort sa Chenot Espace wellness centrom i Portonovi marinu svjetske klase za jahte i superjahte do 120 m. Ovo luksuzno, a istovremeno nenametljivo zdanje potpuno se uklopilo u ljepotu prirode koja ga okružuje. Sam rizort nudi raznovrsne sadržaje i posjetioci i gosti mu se uvijek rado vraćaju.

Portonovi

Prirodni materijali

U izgradnji su korišćeni prirodni materijali – drvo i kamen, koji odišu autentičnim lokalnim šarmom, ali takođe utiču na održivost. Zahvaljujući pažljivom projektovanju, stvorena je rustična a elegantna estetika koja se prirodno uklapa u okolinu. Mediteranski dizajn i suptilna elegancija ne remete sklad mora i planina, pa se prirodne ljepote okruženja ističu u svom punom sjaju.

Dizajn otvorenog plana

Dizajn otvorenog plana podrazumijeva prostranost sa puno prirodnog svjetla, kao i nesmetanu tranziciju između života na otvorenom i zatvorenom, što je jedna od glavnih odlika mediteranskog načina života. Veliki prozori su zamišljeni kao ram za predivne poglede na more i planine koje ga okružuju, dok tradicionalno dizajnirana vrata i kapije čuvaju duh starih vremena.

Prelijepe bašte

Bujne bašte i vegetacija tipična za ovo područje takođe su jedna od velikih prednosti Portonovog, uz klasične mediteranske terase sa predivnim pogledima, za najljepše zabave na otvorenom, ili odmaranje u samoći – u zavisnosti od preferencija.

Svjetski brendovi

Portonovi je dom prvog One&Only rizorta u Evropi, u kome se nalazi i Chenot Espace wellness spa sa holističkim medicinskim tretmanima koji poboljšavaju sveukupno psihičko i fizičko stanje organizma. Oba višestruko nagrađivana brenda, Portonovom i Crnoj Gori u kontinuitetu donose internacionalna priznanja, a gosti sa svih strana svijeta se rado vraćaju upravo ovdje zbog spoja netaknute prirode i mogućnosti da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

Portonovi

Ono što čini Portonovi luksuznim prije svega je lagodnost života. A to je moguće jer je rizort koncipiran tako da stanarima i posjetiocima pruži sve što im je neophodno tokom boravka na jednom mjestu. Od supermarketa preko apoteke i teretane do premium restorana i butika koji donose posljednje modne trendove, gosti već 5 godina svrstavaju Portonovi u omiljenu adresu za život i odmor.

Izvor: Boka News

BONUS VIDEO

Slični članci

Nastavlja se besplatna škola sporta u Trebinju

Urednik

Nevesinjski sportski ribolovci odlični u Nikšiću

Urednik

Etno ansambl „Kult“ u Muzeju Hercegovine digao publiku na noge (VIDEO)

Urednik

Trebinje: Održano prvenstvo Srpske u disciplini puška i pištolj

Urednik

Udruženje Nevesinjaca darovalo muzičku školu

Urednik

Najava: Izložba “Kinče” Čabe Aknaj i Gabora Kočija

Urednik

„Ostala si uvijek ista“ donijela prvu nagradu u Trebinje (VIDEO)

Urednik

Srpska bogatija za 25 beba: U Trebinju jedna d‌jevojčica

Urednik

Rukometaši Leotara spremno dočekuju predstojeću sezonu (VIDEO)

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više