Hercegovina Sport Vijesti

Druženje važnije od rezultata

Na sportskim terenima “Grada Sunca”, mladi fudbaleri iz Beograda, Sarajeva i Trebinja okupili su se kako bi odmjerili snage u prijateljskim utakmicama, ali je ono što se izdvaja iznad rezultata ova jedinstvena atmosfera prijateljstva i sportskog duha.

U Sportskoj dvorani „Olimp“, mladi igrači sarajevske Škole fudbala “Young boys“  i Škole fudbala „Alfa“ iz Trebinja su se sastali u prijateljskom meču, dok su beogradski „Ole“ i “Young boys„odigrali svoj susret na terenu s vještačkom travom.

Treneri ističu da, iako su utakmice prilika za usavršavanje fudbalskih vještina, poseban fokus stavljen je na druženje i izgradnju prijateljstava među mladim sportistima. Ovaj događaj ne samo da podstiče sportski duh među mladim talentima, već takođe gradi mostove između različitih gradova i kultura. Kroz ovakve susrete, djeca ne samo da rastu kao sportisti, već i kao pojedinci, stvarajući trajne veze koje će obogatiti njihove buduće sportske karijere i živote.

BONUS VIDEO

Slični članci

Elektroprivreda Srpske neustavno povećala cijenu struje

Urednik

Trebinjac lišen slobode zbog SMS prijetnji sugrađaninu

Urednik

Iznajmljuje se poslovni prostor na duži vremenski period

Urednik

Novi sjaj tri trebinjska mosta do kraja godine

Urednik

MUP Srpske: Sve više slučajeva vršnjačkog nasilja

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 5. marta

Urednik

Zbog novog poreza u Hrvatskoj i bh. vlasnici bi uskoro mogli rasprodavati nekretnine

Urednik

„Pjesma za Evroviziju“ – ovo je prvih osam finalista

Urednik

Muzej Žitomislić nagradio najbolje fotografije mostova u BiH

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više