Hercegovina

Fondacija „Luka Ćelović“ raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija za 2024/25 godinu

Fondacija „Luka Ćelović“ iz Trebinja, koja je osnovana 2021. godine, kao nevladina i neprofitna organizacija sa idejom i željom da dobro obrazovanje ne bude samo san, već cilj koji zajedno možemo ostvariti, raspisala je novi konkurs za dodjelu studentskih stipendija za 2024/25 godinu.

Fondacija ima za cilj da ulaganjem u obrazovanje mladih pomažemo napretku i razvoju čitavog društva u kojem su znanje, moralne, kulturne, naučne i filantropske vrijednosti temelj.

Već treću godinu za redom ova Fondacija prepoznaje i podržava najbolje među đacima trebinjskih srednjih škola i predstavlja izuzetno pozitivnu priču koja je svoje korijene pustila u Trebinju, a za narednu godinu plan odgovornih iz Fondacije je da se aktivnosti prošire i na ostale opštine Istočne Hercegovine

Na nedavno održanoj donatorskoj večeri na Crkvini, Fondacija je prikupila rekordan iznos sredstava, a brojni privrednici i javna preduzeća su prepoznali i podržali ideju te će ove godine broj stipendija i novčani iznosi podrške studentima biti značajno veći.

Neke od najpoznatijih javnih ličnosti iz Srbije iz svijeta kulture i sporta, porijeklom iz Hercegovine, dali su nesebičnu podršku Fondaciji, što je uz podršku lokalnih privrednika i preduzeća jasan dokaz i pokazatelj da za Hercegovinu i državu uopšte ima nade.

Konkurs, kao i načine i uslove za konkurisanje za stipendiju Fondacije „Luka Ćelović“ možete pročitati na linku OVDJE.

 

Padrino, avgust 2024.

9
1

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

U Trebinju održan 16. Memorijalni turnir „Ljubinko Akšam“

Urednik

Skupština akcionara IAT-a nije održana zbog nedostatka kvoruma

Urednik

Aleksandra Radović u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Rukometaši Leotara savladali Slobodu u Trebinju

Urednik

Izložba mladih crnogorskih umjetnika otvorena u Muzeju Žitomislić

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više