Hercegovina

FOTO / Pogledajte kako izgleda prvi radni dan u Aqua parku „Sunčana vrela“

Prvog dana rada, Aqua parka „Sunčana vrela“ u okviru turističkog kompleksa „Grad Sunca Trebinje“ privukao je veliki broj posjetilaca koji su uživali u svim sadržajima koje nudi ova vodena atrakcija.

Atmosfera je bila izuzetno prijatna, a dobro raspoloženje vladalo je među svim generacijama. Ono što izdvaja ovaj objekat jeste bogata ponuda prilagođena za sve uzraste, čime je postignut savršen balans između zabave, odmora i osvježenja. Posjetioci su mogli da se opuste na brojnim bazenima, uživaju u adrenalinskim toboganima, ili pronađu osvježenje u hladu pored bazena.

Prvi dan rada „Sunčanih vrela“ obilježila je i promocija „Snowlion“ sladoleda, koji su naišli na oduševljenje, posebno među najmlađima. Ovaj brend sladoleda osvojio je srca gostiju, koji su ga pohvalili zbog osvježavajućeg ukusa i kvalitetne ponude.

Turistički kompleks „Grad Sunca Trebinje“ se još jednom potvrdio kao vodeća turistička destinacija u regionu, nudeći bogat sadržaj i nezaboravno iskustvo za sve posjetioce, a Aqua park „Sunčana vrela“ samo je jedan od brojnih atraktivnih sadržaja koji privlače turiste iz svih krajeva. Uz ovakvu posjetu prvog dana, „Sunčana vrela“ obećavaju da će biti jedno od omiljenih mjesta za ljetnju zabavu i rekreaciju.

Padrino, jun 2024.

3
0

BONUS VIDEO

Slični članci

Andrija Milošević najavio turneju kroz Hercegovinu

Urednik

VIDEO / Okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira u Bileći

Urednik

Članovi Džiju-džica kluba „Leotar“ uspješni u Brčkom

Urednik

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija

Urednik

O Kembridž ispitima engleskog jezika razgovarali smo sa direktoricom Obrazovnog centra „Cerovac“ Miljanom Miskin i profesoricom Jelenom Kovač

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ na turniru „Dragan Mance Cup“ u Beogradu

Urednik

Visoka škola za turizam i hotelijerstvo Trebinje: Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija

Urednik

Trebinje ugostilo „3 na 3 junior fudbal“ turnir

Urednik

Veliki ljetni spektakl u „Gradu Sunca“: Turneja Aleksandre Prijović stiže do Trebinja

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više