Biznis Hercegovina Naše priče Posjetili smo

FOTO / Posjetili smo hotel SL Panorama i degustirali novi meni

Zimske čarolije i praznične radosti polako stižu u naš grad. Vrijeme novogodišnjih praznika mnogi vide i kao doba promjene, a u novu godinu svi želimo ući bolji i uspješniji. Upravo tome teži i SL Panorama hotel, pa je za svoje posjetioce pripremio novogodišnje iznenađenje u vidu novog menija čije stranice obiluju ukusnim specijalitetima za svačija nepca.

Poziv menadžmenta SL Panorama hotela da otkriju sve delicije novog menija dobili su vaši već dobro poznati gurmani, ekipa Padrino radija.

Naoružani dobrim raspoloženjem ali i apetitom, uputili smo se u SL Panorama hotel koji se nalazi u kompleksu Grada Sunca.  Srdačan doček koji nam je priređen opravdao je reputaciju kakvu ovaj luksuzni hotel sa razlogom uživa. Topla atmosfera, praznična čarolija, prijatno osoblje i gostoprimstvo svakog člana SL Panorama hotela ne prolazi nezapaženo od strane gostiju koji uđu na njihova vrata.

Nakon što smo se udobno smjestili došlo je vrijeme da pristupimo zadatku. Novom meniju posvetili  smo našu nepodijeljenu pažnju jer od bogate ponude nimalo nije bio lak zadatak odabrati specijalitet koji će dobiti privilegiju da obraduje naša nepca. Panorama burger, rolnice od piletine sa slaninom, Panorama rižoto, piletina u kornfleksu, dimljeni šaran i još mnogo drugih jela borilo se za priliku da se nađe među ovim redovima prilikom predstavljanja novog menija.

 

U donošenju odluke veliku pomoć nam je pružilo osoblje hotela sa svojim sugestijama te su titulu današnjeg pobjednika ponijeli Panorama burger, Cezar salata, piletina sa četiri vrste sira, grilovane lignje sa bokeljskim varivom, piletina u kornfleksu i pasta sa Bolognesse sosom. Zvuče ukusno, zar ne?

Ovi specijaliteti su to svakako i bili te su ispunili sva naša očekivanja. Krenućemo sa kraljicom među salatama, Cezar salatom.

Servirana na moderan i estetski primamljiv način, uživaćete  u bogatom okusu koji nastaje kada se spoje piletina i slanina sa krutonima, parmezanom i zelenom salatom. Posebnu pohvalu zaslužuje piletina, friška,sočna i jednostavno neodoljiva. Dresing koji je “must have” svake Cezar salate na savršen način je sjedinio sve pomenute sastojke te će ovo jelo sigurno biti jedno od favorita sa novog menija.

Piletina kao glavni sastojak našla se i u sljedećem specijalitetu. Ali u potpuno drugačijoj kombinaciji. Ljubitelji sira, ovo jelo ne smijete da propustite! Gorgonzola, kačkavalj, Grana Padano i mozzarela sa povrćem novi su saveznici piletine u nastojanju da vas oduševe i ubijede da su upravo oni vaš najbolji izbor. Ako vas okus i inovativna dekoracija jela još uvijek nisu ubijedili, to će sigurno učiniti količina porcije, koja će zadovoljiti apetit i najvećeg gurmana. Piletina sa četiri vrste sira, zagarantovan gastrononmski užitak zbog koga se nećete pokajati.

Naš sljedeći, ali podjednako ukusan izbor bio je Panorama burger. Ako ste pomislili da je u pitanju klasični burger, ozbiljno ste se prevarili. Juneće mljeveno meso, kiseli krastavac, dimljeni sir i luk pronaći ćete ukoliko zavirite pod pecivo koje krije ove sastojke. Dresingu zbog kojeg ovo gurmansko jelo dobija sočan okus posvetite posebnu pažnju, jer upravo on je i zaslužan da vaša nepca uživaju u eksploziji svih okusa. U pauzi između zalogaja burgera, gricnite i po neki krompirić. Cijelo jelo nestaje u sekundi, jer ko može odoljeti ovakvom burgeru? Mi sigurno nismo mogli.

Na novom meniju SL Panorama hotela našli su se i brojni specijaliteti za sve one koji posebnu ljubav gaje prema dobro spremljenim delicijama od morskih plodova. Među našom ekipom ih je svakako bilo, pa naše sljedeće jelo upravo dolazi iz mora, grilovane lignje sa bokeljskim varivom.

One su uvijek odličan izbor u kombinaciji sa blitvom i krompirom, a začinjene bijelim lukom, peršunom i limunom po okusu mogu da pariraju svim ostalim jelima sa ovog menija.

Servirane na zanimljiv način one su čest odabir čak i onih koji svoju ishranu baziraju više na mesnim proizvodima. To vam dovoljno svjedoči o njihovom kvalitetu i gastronomskim karakteristikama, a naravno i umijeću vrijednih i kvalitetnih kuvara koje ovaj restoran očigledno ima.

Među već pomenutim jelima novog menija krije se još gastro užitaka koji čekaju na vas da ih otkrijete i koje sebi možete pružiti u ovom restoranu. Moramo naglasiti i cjenovnu dostupnost svih jela sa novog menija koja će vas prijatno iznenaditi i predstavlja dodatni razlog da se ovih zimskih dana ugrijete uz njihove specijalitete.

 

Poslij dobrog ručka, neophodno se i zasladiti pa su naši domaćini mislili i na to. U njihovoj ponudi pronaći ćete pregršt poslastičarskih delicija koji će oduševiti sve “zavisnike” od slatkiša.

SL torta, Euro krem torta, Čizkejk, Tiramisu su samo mali dio slatke družine koja vas u restoranu nestrpljivo čeka. Zbog toga vas tokom pretprazničnog decembra u restoranu luksuznog hotela Panorama čeka prijatno iznenađenje. Za svako poručeno jelo sa novog menija domaćini će vam gratis poslužiti desert.

 

Posjetite SL Panorama hotel i doživite prazničnu čaroliju na pravi način. Uz ukusnu hranu i dobro društvo iščekivanje Nove godine može da počne.

 

 

Svetlana Grbić

/sponzorisana objava/

HP, decembar 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

U Trebinju održan 16. Memorijalni turnir „Ljubinko Akšam“

Urednik

Skupština akcionara IAT-a nije održana zbog nedostatka kvoruma

Urednik

Aleksandra Radović u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Rukometaši Leotara savladali Slobodu u Trebinju

Urednik

Izložba mladih crnogorskih umjetnika otvorena u Muzeju Žitomislić

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više