Hercegovina Vijesti

“Grad Sunca” spremno dočekuje praznik Sretenja

I OVE GODINE VELIKI BROJ GOSTIJU IZ SRBIJE ODLUČILO JE DA PRAZNIK SRETENJA, 15. FEBRUAR, PROVEDE U “GRADU SUNCA”, ČIJI SU KAPACITETI SKORO POPUNJENI.

“Grad Sunca” pripremio je raznovrsne aktivnosti i posebne popuste kako bi svim gostima pružio nezaboravan doživljaj za praznik Sretenja.

Ovaj turistički kompleks, koji je već prepoznat po svojoj gostoljubivosti i ljepotama, postao je omiljeno odredište za mnoge goste iz Srbije koji su odabrali Trebinje kao mjesto za proslavu Sretenja. I ove godine “Grad Sunca” dočekuje svoje posjetioce sa širokim osmijehom i bogatom ponudom aktivnosti.

Već 14. februara, u prelijepom ambijentu “Kneževog konaka”, posjetioci će imati priliku uživati u muzici “Ignjata & benda”,  a za one koji više vole rustični šarm, 15. februara, u “Etno selu”, na program je muzičko veče sa “Butketom i Dejom”.

Osim toga, kako bi dodatno nagradili svoje goste, turistički kompleks “Grad Sunca” u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Trebinja od 15. do 18. februara nudi specijalne popuste u svojim restoranima. Posjetioci koji budu preuzeli turističke vaučere u trebinjskoj Turističkoj organizaciji imaće priliku da uživaju u lokalnoj kuhinji i gastronomskim specijalitetima po povoljnijim cijenama, čineći svoj boravak još ugodnijim i ukusnijim.

Sve u svemu, Grad Sunca spreman je za nezaboravan praznik Sretenja sa bogatom ponudom zabave i povoljnosti za svoje posjetioce.

 

 

 

Izvor: SL portal

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više