Hercegovina Naše priče

Potpisan sporazum o saradnji Fakulteta za proizvodnju i menadžment i HP media grupe

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje i HP media grupa potpisali su danas sporazum o međusobnoj saradnji čiji je cilj studentska praksa i volonterizam, zajednička istraživanja, učestvovanje u zajedničkim projektima, razmjena iskustava, promovisanje fakulteta na polju marketinga.

Dekan Fakulteta za proizvodnju i menadžment prof. dr Dušan Jokanović rekao je da će ovaj sporazum biti od značaja u budućim planiranim projektima.

“Trebamo se ugledati na savremene univerzitete koji promovišu ideju o značaju povezanosti privrede, medija i samih univerziteta. Medijsko predstavljanje Univerziteta u Istočnom Sarajevu i našeg fakulteta je važno u narednom periodu jer želimo da pokažemo snagu fakulteta, a opet sve za dobrobit naših sadašnjih, ali i budućih studenata” – rekao je Jokanović.

Prvi čovjek HP media grupe  Bojan Sulaver istakao je svoje zadovoljstvo povodom potpisanog sporazuma, između  jedne privatne kompanije i institucije od javnog značaja.

“Program Fakulteta za proizvodnju i menadžment u određenoj mjeri obrađuje oblast marketinga, a moje mišljenje je da obučen kadar koji svoje znanje stekne na fakultetu može za nas biti potencijalna ciljna grupa budućnih saradnika i zaposlenika” – rekao je Sulaver.

 

J.D.

HP, april 2018.

BONUS VIDEO

Slični članci

Padrino radio: Svakog radnog dana od 21 čas do ponoći slušajte „Dodir noći“

Urednik

U Bileći održan Međunarodni festival folklora

Urednik

Milica Mandić naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Andrija Milošević najavio turneju kroz Hercegovinu

Urednik

VIDEO / Okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira u Bileći

Urednik

Članovi Džiju-džica kluba „Leotar“ uspješni u Brčkom

Urednik

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija

Urednik

O Kembridž ispitima engleskog jezika razgovarali smo sa direktoricom Obrazovnog centra „Cerovac“ Miljanom Miskin i profesoricom Jelenom Kovač

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ na turniru „Dragan Mance Cup“ u Beogradu

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više