Hercegovina Naše priče

“Progovorio” trebinjski LED video displej

Danas su kreativci iz trebinjske HP media grupe softverskim rješenjima udahnuli novu dimenziju u promotivne aktivnosti koje vrše putem LED video displeja, smještenog u samom centru Trebinja, uz most Iva Andrića.

Od danas jedini trebinjski reklamni LED video displej pozdravlja prolaznike oslovljavajući ih sa “Dobar dan” ili “Ćao”, te prolaznicima postavlja pitanja tipa “Da li vam se sviđa naša nova reklama?” i slično. Promotivni period tokom koga će biti vršene ovakve aktivnosti je deset dana, a potom će prolaznici imati priliku da umjesto pozdrava slušaju muzičke sadržaje Padrino radija.

“Ovo je samo djelić aktivnosti koje sprovodimo na osavremenjavanju naših medija, te njihovom međusobnom povezivanju u jedinstvenu i najbolju marketing platformu u našoj regiji. Korisnike usluga i sve građane Trebinja u bliskoj budućnosti očekuju naša nova rješenja koja će našu uslugu podići na, slobodno možemo reći, svjetski nivo, ali i dodatno oplemeniti lokalnu sredinu u kojoj živimo i radimo, što je izuzetno bitan faktor naše poslovne strategije”, rekao je ovom prilikom Bojan Sulaver, direktor HP media group.

Nivo zvuka zanimljivih audio poruka koje periodično odašilje LED displej HP media group usklađen je sa Zakonom o zaštiti životne sredine RS, članu koji se odnosi na dozvoljeni nivo buke na otvorenom prostoru.

Ovaj LED video displej se u proteklom periodu pokazao kao najbolji medij za oglašavanje i promociju u ovom dijelu Hercegovine, koji je za devet mjeseci od instaliranja koristilo više od stotinu dvadeset privrednih subjekata, te je korišten za promociju većine sportskih, kulturnih i drugih manifestacija održanih u gradu na Trebišnjici. Smješten je na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu, uz jedan od dva mosta u centru Trebinja koji dnevno bilježi više hiljada automobilskih i pješačkih prelazaka.

 

Hercegovina Promo, januar 2017.

BONUS VIDEO

Slični članci

Padrino radio: Svakog radnog dana od 21 čas do ponoći slušajte „Dodir noći“

Urednik

U Bileći održan Međunarodni festival folklora

Urednik

Milica Mandić naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Andrija Milošević najavio turneju kroz Hercegovinu

Urednik

VIDEO / Okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira u Bileći

Urednik

Članovi Džiju-džica kluba „Leotar“ uspješni u Brčkom

Urednik

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija

Urednik

O Kembridž ispitima engleskog jezika razgovarali smo sa direktoricom Obrazovnog centra „Cerovac“ Miljanom Miskin i profesoricom Jelenom Kovač

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ na turniru „Dragan Mance Cup“ u Beogradu

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više