Hercegovina Vijesti

Servisne informacije za ponedjeljak, 13. jun

Servisne informacije za ponedjeljak, 13. jun

U trebinjskom porodilištu nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 37 pregleda u ambulanti i 5 na terenu.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje u protekla 24 časa imali su niz intervencija. Gorjela je kuća u Vinogradima, zatim jedna tehnička intervencija koja se odnosi na spiranje platoa gdje se održavala  motorijada. Vatrogasci su imali još jednu tehnički intervenciju u zgradi preko puta velike pošte gdje su obijali stan u kome je jedno lice preminulo prije više dana. Gorjelo je nisko rastinje i trava kod Doma penzionera, a gorio je i kontejner u naselju Gorica (kod Mejtefa).

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su dva krivična djela u Trebinju i Nevesinju. Evidentirana su i dva narušavanja javnog reda i mira takođe u Trebinju i Nevesinju. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode na području Trebinja. U jednoj nesreći je teško povrijeđeno jedno lice, a u drugoj je pričinjena materijalna šteta. I policajci su intervenisali nakon što je izbio požar u kući u naselju Vinogradi.

Obavještavaju se potrošači električne energiје koji se napajaju preko TS Vinogradi 3 ( izlazi 1 i 5 ), da će doći do prekida napajanja električnom energijom dana 13.06.2022. god. u vremenu od 8:30 dо 13:30 časova, zbog rekonstrukcije mreže koje izvodi „Elektro-Hercegovina“.

U Trebinju su trenutno izmjerena 24 stepena, vlažnost vazduha je 60% procenata, a vazdušni pritisak je 1015 milibara. Duva sjevero-istočni vjetar brzine do 3 m/s.

 

 

HP, jun 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

Tribina o kulturno istorijskoj i prirodnoj baštini u Muzeju Hercegovine u Trebinju

Urednik

Do kraja godine u funkciji zajednički prelaz na Zupcima

Urednik

U Bileći ponovo radi Muzička škola

Urednik

Najava: Izložba slika Zorana Tešanovića “Hipokoristik”

Urednik

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više