Hercegovina

Šesti „Ljubinjski kotlić“

Manifestacija „Lubinjski kotlić“ će se po šesti put održati  07. septembra ove godine sa početkom u 11 časova na platou ispred crkve u Ljubinju, u organizaciji Folklornog društva „Ljubinje“ i grupe građana „Svoj Komod“.


Iz godine u godinu „kotlićijada“ je privlačila sve veći broj učesnika i posjetilaca ljubitelja kulinarstva, ali i dobre zabave u lijepom okruženju sa puno pozitivne energije.

Ovo takmičenje u spremanju gulaša je poznato po tome da na njemu pored lovaca, iskusnih i provjerenih gurmana, učestvuju i svi oni koji uz vatru, kotlić i muziku žele da uživaju sa dragim prijateljima i provedu jedan lijep subotnji dan u Ljubinju.

Ove godine na šestom po redu takmičenju očekuje se rekordni broj ekipa, kako iz Ljubinja tako i iz svih opština Hercegovine, ali i ostalog dijela Bosne i Hercegovine te Srbije, Crne Gore i Hrvatske.
Posebnost ove manifestacije pod Radovinjom jeste upravo to što na našoj kotlićijadi pored iskusnih i provjerenih ekipa sa bogatim kulinarskim iskustvom, učestvuju i kolektivi, ali i cijele porodice, a posebno djeca kojima ćemo ove godine pružiti posebnu pažnju.


Sigurni smo da su dosadašnji učesnici na ovoj manifestaciji iz LJubinja ponijeli samo pozitivna iskustva i lijepe uspomene pa smatramo da je to najbolja reklama.
Pozivamo vas da dođete, prijavite ekipu i okušate se u veoma oštroj konkurenciji.
Organizatori će se i ove godine potruditi da manifestacija prođe u najboljem redu te da se svi učesnici manifestacije osjećaju prijatno.
Stručni žiri će i ove godine donijeti svoj sud i proglasiti najbolje među najboljima.
Od strane organizatora biće pripremljen gulaš za sve goste i posjetioce manifestacije, koji će biti poslužen na zajedničkoj trpezi nakon proglašenja pobjednika.

Ako želite da učestvujete na ovoj, sada već poznatoj manifestaciji, te da prijavite ekipu, ali i da dobijete sve ostale informacije obratite se organizatoru na brojeve telefona: 065 166 313 i 065 695 610.

 

Padrino, avgust 2024.

 

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

U Trebinju održan 16. Memorijalni turnir „Ljubinko Akšam“

Urednik

Skupština akcionara IAT-a nije održana zbog nedostatka kvoruma

Urednik

Aleksandra Radović u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Rukometaši Leotara savladali Slobodu u Trebinju

Urednik

Izložba mladih crnogorskih umjetnika otvorena u Muzeju Žitomislić

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više