Hercegovina

U Bileći održan 13. Lipa fest

Trinaesti Lipa fest održan je u petak veče u parku „Bećaruša“u Bileći.  Zvijezda večeri Amadeus bend zabavljao je veliki broj Bilećana i njihovih gostiju iz Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Neprolazni hitove ove pop grupe, svjetlosni efekti i vatromet upotpunili su veče za pamćenje. Bilećku publiku na stare hitove rok i zabavne muzike podsjetila je mlada rok grupa iz našeg grada „Preko Reda“ koja je nastupila kao predgrupa popularnom Amadeus bendu.

– Ovo je jedan od koncerata koji je organizovan u okviru manifestacije Kulturno ljeto Bileće-2024. Zadovoljni smo odzivom publike i atmosferom na koncertu Amadeus benda jer bilećka publika svakako zaslužuje da uživo čuje jedan od najkvalitetnijih bendova na našim prostorima. Ove godine odlučili smo da iznosom od po 300 KM nagradimo đake generacije u Srednjoškolskom centru i osnovnim školama, a nismo zaboravili ni naše sugrađanke iz Udruženja žena oboljelih od karcinom „Sveta Petka“ kojima ćemo donirati 500KM. Nadamo se da smo opravdali povjerenje naših sugrađana i da će ovo ljeto u Bileći pamtiti po brojnim koncertima, predstavama i zabavnim večerima koje smo priredili, istakao je jedan od organizatora Nemanja Ivetić .
Zahvalne su našoj omladini i organizatorima „Kulturnom centru“ što su se sjetili svojih sugrađanki. Udruženje „Sveta Petka“ pored pomoći oboljelima radi i na podizanju svijesti o važnosti preventivnih pregleda i brige o zdravlju.
-Bez pomoći humanista i šire zajednice ne bi mogle pomoći ni sebi ni drugima. Hvala organizatorima Lipa festa i svima vama koji ste večeras ovdje,istakla je Nataša Savić predsjednica udruženja. Udruženje „Sveta Petka“ uručilo je Zahvalnicu organizatorima Lipa Festa u znak zahvalnosti za pomoć i podršku.
Povelja za društveni rad i promociju Bileće ove godine dodijeljena je Radu Vujoviću istaknutom članu „Zavičajnog kluba Bilećana u Srbiji“ koji godinama pomaže svoj rodni kraj.

 

Izvor: Radio Bileća

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

U Trebinju održan 16. Memorijalni turnir „Ljubinko Akšam“

Urednik

Skupština akcionara IAT-a nije održana zbog nedostatka kvoruma

Urednik

Aleksandra Radović u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Rukometaši Leotara savladali Slobodu u Trebinju

Urednik

Izložba mladih crnogorskih umjetnika otvorena u Muzeju Žitomislić

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više