Hercegovina Vijesti

Završena operativna akcija „Rent-a-car“

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su tokom 09. juna 2023. godine, realizovali operativnu akciju kodnog naziva „Rent-a-car“ kojom prilikom su izvršili pretrese kod šest lica, inicijala: N.M., Đ.M., L.P., M.N., V.N. i N.Ć, svi iz Trebinja. Takođe, izvršen je pretres jednog putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz grada Trebinja.

Lica inicijala N.M., Đ.M., L.P., M.N., i V.N. su lišena slobode nakon izvršenog pretresa, dok je lice inicijala N.Ć. pronađeno i lišeno slobode u večernjim časovima istog dana.

Prilikom pretresa lica inicijala M.N. pronađene su tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 gr. u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.
Takođe, sprovođenjem operativnih mjera i radnju u toku akcije, 10. marta 2023. godine, pronađena je crna transportna vreća, ukupne težine 22 kg u kojoj se nalazila opojna droga marihuana –skank.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinja. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

 

 

 

Padrino, jun 2023.

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više