Tromeđa Vijesti

Horor u Igalu: Radnik pogrebnog preduzeća skelet pronađen u stanu bacio na deponiju

Crnogorska policija pronašla je dva ljudska skeleta u stanu u Igalu, od kojih je za jedan utvrđeno da pripada osobi M.A., koju je policija Srbije prijavila kao nestalu.

Jedan od skeleta bio je u fazi mumifikacije i neprepoznatljivog oblika, sa ostacima kostiju, saopšteno je iz PU Herceg Novi.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj na kojem je medicinski radnik Hitne pomoći konstatovao smrt u odnosu na jedan skelet, koji je nakon izvršenog uviđaja, po nalogu višeg državnog tužioca, izuzet sa lica mjesta, dok je mumificirane ostatke drugog skeleta uklonio i premjestio radnik pogrebnog preduzeća.

Nakon što su identifikovani posmrtni ostaci lica koje je MUP Srbije ranije prijavio kao nestalo, policijski službenici su preduzeli dalje istražne mjere i radnje u odnosu na drugo lice za koje je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je srodnik M.A., navodi se u saopštenju.

Poslije analize cjelokupnog događaja i vršenja uviđaja policijski službenici zaključili su da je radnik gradskog komunalnog preduzeća uklonio mumificirani skelet za koji je kasnije utvrđeno da se radi o licu M.I. i isti dislocirao na gradsku deponiju.

Policija je detaljno pretražila deponiju i pronašla posmrtne ostatke skeleta u istom stanju pa je skelet po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu dostavljen na vršenje sudsko-medicinske obdukcije.

Sveukupne aktivnosti nakon izvršene obdukcije u odnosu na oba skeleta rezultirale su utvrđivanjem da do smrti dva lica nije došlo nasilnim putem, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da službenici Uprave policije utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do neprepoznavanja činjenica prilikom vršenja uviđaja na licu mjesta u odnosu na drugo lice, o čemu je obaviješten viši državni tužilac u Podgorici koji će se, nakon sprovedenog uviđaja, izjasniti da li je izvršeno neko krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

 

 

 

Izvor: Nezavisne 

BONUS VIDEO

Slični članci

Prilika za posao i dobru zaradu u Dubrovniku: Pizza Shop HoReCa veleprodaja traži dostavljača/skladištara

Urednik

Najbolja nastavnica bivše Jugoslavije: Vaspitačica iz Nikšića sa širokim osmijehom počinje svaki radni dan

Urednik

Crnogorske plaže uskoro spremne za turiste, cijene uvećane 20 do 30 odsto

Urednik

Albanska državljanka nepropisnim preticanjem izazvala tragičnu nesreću kod Dubrovnika

Urednik

Teška saobraćajna nesreća kod Dubrovnika: Dvije osobe smrtno stradale

Urednik

FOTO / Degustirali smo meni restorana „Grahovac 1858“

Urednik

Dubrovnik: Pijaca u Gružu u novom ruhu

Urednik

FOTO / Vikend na dubrovačkim plažama kao u sred ljeta

Urednik

FOTO / U Herceg Novom održana tradicionalna trka karića

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više