Hercegovina Vijesti

Javnim uslugama zadovoljno 72 odsto građana

Javnim uslugama u administrativnoj i komunalnoj oblasti U Trebinju zadovoljno je 72 odsto građana Trebinja, što je na prošlogodišnjem nivou, rezultati su ankete sprovedene u januaru.

„Građani su u najvećem procentu izrazili zadovoljstvo uslugama snabdijevanja vodom, uslugama dječijeg vrtića, dešavanjima u oblasti kulture u gradu i komunalnim uslugama: javnom rasvjetom, zelenilom i igralištima. Građani su uglavnom zadovoljni radom ambulanti, sportskim dešavanjima, kvalitetom usluga i radom zaposlenih u Gradskoj upravi, te radom Centra za socijalni rad“, rečeno je Srni u gradskom Odjeljenju opšte uprave.

Iz Odjeljenja su naveli da su građani najmanje zadovoljni radom mjesnih zajednica, ali da i u toj oblasti registruju napredak od devet odsto u odnosu na prošlu godinu.

„U narednom periodu nastavljamo sa aktivnostima usmjerenim na unapređenje stepena zadovoljstva naših građana“, rekli su u Odjeljenju opšte uprave Trebinje.

Iz Odjeljenja su pojasnili da je u anketi učestvovalo 485 građana, kao aktivnosti u okviru projekta Opštinskog ekološkog i ekonomskog upravljanja /MEG/ koji realizuje UNDP BiH, a finansiraju vlade Švajcarske, Švedske i Češke.

Grad je za anketiranja angažovao nezavisnog anketara, a građani su anketirani neposredno „licem u lice“ i putem digitalne platforme „e-sitizen“.

Skupština grada Trebinja usvojila je na posljednjoj sjednici izvještaj o razultatima mjerenja zadovoljstva građana javnim uslugama u Trebinju.

 

 

Izvor: Srna

BONUS VIDEO

Slični članci

„Đurologija” do posljednjeg mjesta napunila pozorišnu salu KC Trebinje

Urednik

Prilika za posao u Trebinju: MaxBet grupaciji potreban serviser

Urednik

Prodaje se stan 74 m2 na unikatnoj lokaciji u Trebinju

Urednik

Turneja od 50 koncarata: „Bijelo dugme“ najavilo koncert i u Trebinju 3. avgusta

Urednik

U Bileći promovisana knjiga „Poziv“ autorke Radmile Šinik

Urednik

Na izgradnji HE „Dabar“ angažovano 100 kineskih radnika

Urednik

Večeras u Trebinju nastupa Branko Đurić Đuro u njegovoj „Đurologiji“

Urednik

Potrebne spremačice za održavanje vila na Ivanici i osoba za održavanje bazena

Urednik

Supernova otvara novo prodajno mjesto u Trebinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više