Tromeđa Vijesti

Mapa sa parking mjestima u Kotoru – krenite na vrijeme…

Iz TO Kotor pozivaju sve koji već nisu rezevisali smještaj za period novogodišnjih praznika da to učine, kao i da vode računa o gužvama u saobraćaju 30, 31.12. 2023. i 01.01.24 i da što ranije krenu ka Starom gradu u tim danima.

Donosimo mapu sa parking mjestima u Kotoru i napominjemo da će parking Autoremonta biti otvoren i besplatan u ovom periodu.

Zahvalnost dugujemo kompaniji HDL Laković doo. Takođe skrećemo pažnju na mogućnost parkiranja u zoni Žičare Kotor-Lovćen, i potom dolazak koristeći taxi. Saobraćaj će se odvijati nesmetano, te molimo sve da nam pomognu u naporima da to tako ostane.  Apelujemo na sve posjetioce Kotorskih zimskih fešti da se ponašaju odgovorno i da ne koriste automobile uz konzumaciju alkohola, poručuju iz TO Kotor.

Najluđa noć se dočekuje na Trgu od oružja uz koncert najveće regionalne pop dive Severine, a naredne večeri nastupiće – Dino Merlin, koji će građanima i posjetiocima Kotora prirediti veličanstvenu noć.

 

 

Izvor: Boka News

BONUS VIDEO

Slični članci

Nova drama u „Ribnikaru“, djeca puštena kući: Pronađen nož kod učenika?

Urednik

Jak zemljotres u Jadranu, treslo se i u BiH

Urednik

Muzej Hercegovine: Predavanje ,,Između Srbije i Svete Zemlje Izrailjeve“

Urednik

Trudnice iz Gacka mogu refundirati troškove za prenatalni test

Urednik

Đoković otkrio kada će početi razmišljati o penziji

Urednik

VIDEO / OKO: Trebinje Jovana Dučića

Urednik

VIDEO / Sve više razvoda: Da li je institucija braka u krizi?

Urednik

Pojačana kontrola policije do nedjelje

Urednik

Nasilje nad vršnjacima nije dječija igra

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više