Hercegovina Vijesti

Nevesinje: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena dva lica

Policijskoj upravi Trebinje juče oko 13,00 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Nevesinje – Кilavci, u mjestu Dijela, opština Nevesinje, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena dva lica.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo vozilo marke „VW CEDI“, kojim je upravljalo lice inicijala Z.O., i vozilo marke „ VW tip 255“ kojim je upravljalo lice inicijala V.S..

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila su oba vozača putničkih vozila, koji su zbog težine povreda prevezen i hospitalizovan u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar .

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja, a poseban apel se upućuje vozačima da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost upravljanja vozilom.

 

HP, maj 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više