Hercegovina Vijesti

Operativnim radom rasvjetljeno krivično djelo „Кrađa“ u Gacku

Policijski službenici Policijske stanice Gacko radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“, dana 20.04.2022. godine došli su do saznanja da su izvršioci dva maloljetna lica.


Naime, Policijska stanica Gacko, je dana 19.04.2022. godine oko 13,00 časova zaprimila prijavu od lica inicijala К.D., da mu je u poslednja tri do četiri noći, jedno ili više nepoznatih lica, otuđilo polovne dijelove kamiona, automobila i radne mašine, čija vrijednost otuđenih predmeta iznosi oko 2000 КM.

Operativnim radom na terenu i na osnovu prikupljenih informacija policijski službenici Policijske stanice Gacko došli su do saznanja da su izvršioci krivičnog djela „ Кrađa“ dva maloljetna lica, a otuđeni predmeti su pronađeni kod lica inicijala V.L. iz Gacka.

O svim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivično djela „Кrađa“, te da se maloljetna lica ispitaju u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom u krivičnom postupku.

Rad na dokumentovanju krivičnog djela je u toku.

 

HP, april 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

Nova drama u „Ribnikaru“, djeca puštena kući: Pronađen nož kod učenika?

Urednik

Jak zemljotres u Jadranu, treslo se i u BiH

Urednik

Muzej Hercegovine: Predavanje ,,Između Srbije i Svete Zemlje Izrailjeve“

Urednik

Trudnice iz Gacka mogu refundirati troškove za prenatalni test

Urednik

Đoković otkrio kada će početi razmišljati o penziji

Urednik

VIDEO / OKO: Trebinje Jovana Dučića

Urednik

VIDEO / Sve više razvoda: Da li je institucija braka u krizi?

Urednik

Pojačana kontrola policije do nedjelje

Urednik

Nasilje nad vršnjacima nije dječija igra

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više