RS i BiH

Humanitarni broj 1411 otvoren do ponoći

Kompanija „M:tel“ otvorila je danas humanitarni telefonski broj 1411, povodom akcije „S ljubavlju hrabrim srcima“, sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku transportnih inkubatora porodilištima Republike Srpske.

Iz „M:tela“ je Srni rečeno da se do ponoći pozivom na humanitarni broj može donirati jedna KM.

„Učešćem u donatorskoj večeri, odnosno novčanom donacijom za ove potrebe i ustupanjem kratkog humanitarnog broja za namjene akcije, ‘M:tel’ još jednom potvrđuje važnost odgovornog poslovanja i korporativne filantropije“, poručili su iz ove kompanije.

U okviru 13. donatorske večeri koja je organizovana u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, večeras će biti organizovano prikupljanje sredstava s ciljem da svako porodilište u Srpskoj dobije savremeni transportni inkubator.

Inicijativu za nabavku inkubatora pokrenuli su pedijatri iz Nevesinja, Trebinja, Zvornika, Istočnog Sarajeva, Gradiške, Doboja, Bijeljine, Foče i Banjaluke.

Od 20.00 časova biće organizovan i humanitarni koncert na Trgu Republike, na kojem će nastupiti Miroslav Ilić, Marija Šestić, Maja Manojlović, Saša Matić, Aco Pejović, Vanja Mišić i Željko Vasić.

 

Padrino, decembar 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

Srpska bogatija za 21 bebu: Po jedan porod u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Cijene stanova u Srpskoj značajno porasle u odnosu na prošlu godinu

Urednik

„Gastro festom“ u Foči otvorena turistička sezona

Urednik

Utvrđene visine školarina na fakultetima u Republici Srpskoj

Urednik

Obilježavanje 32 godine od formiranja VRS

Urednik

U Srpskoj rođeno 18 beba: Jedan novi stanovnik u Trebinju

Urednik

U Republici Srpskoj sutra neradni dan

Urednik

U Srpskoj rođene 24 bebe: U Nevesinju rođena jedna beba

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje do vikenda

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više