Biznis Hercegovina Vijesti

“Swisslion Takovo” dio “Karavana sreće” Fondacije “Novak Đoković”

Poslovni sistem “Swisslion Takovo” ove godine bio je dio “Karavana sreće”, čiji je organizator Fondacija “Novak Đoković” (Novak Djokovic Foundation).

Zajedno sa Fondacijom i ostalim partnerima, Poslovni sistem “Swisslion Takovo” omogućio je da novogodišnji i božićni praznici budu nezaboravni za preko 500 mališana u Banatu. Kroz ovu inicijativu Fondacije “Novak Đoković”, “Swisslion Takovo” potvrdio je svoj angažman u borbi za bolju budućnost mnogih zajednica.

-“Karavan sreće” je mnogo više od dodjele paketića i vožnje od grada do grada. To je put ka boljoj budućnosti za mnoge zajednice koje susrećemo. To su dječji osmijesi i praznična radost. Sa srcem ispunjenim ljubavlju i misijom da promijenimo svijet, “Karavan sreće” je simbol nesebičnosti i zajedničkog napora za stvaranje pozitivnih promjena. Naš “Karavan sreće” i ove godine obišao je jedan dio Srbije, podijelivši paketiće za 523 mališana u Banatu. “NDF” tim je na čelu sa našom nacionalnom direktorkom Majom Kremić, a uz podršku naših sponzora, uljepšao ove praznike i donio osmijehe na lica dječice čije su porodice primaoci socijalne pomoći”, naveli su u Fondaciji “Novak Đoković.

Ova Fondacija izrazila je zahvalnost svima koji su dio ove misije, među kojima i Poslovnom sistemu “Swisslion Takovo”, navodeći da ta podrška čini razliku u životima mnogih, donoseći svjetlost tamo gdje je najtamnije.

 

 

Izvor: SL portal

BONUS VIDEO

Slični članci

FOTO / Praznik odbojke u Gacku

Urednik

VIDEO / Niče dvorac u srcu ruže vjetrova: Na mjestu gde se spajaju planine i ravnica, dešava se magija!

Urednik

Čast i privilegija: Trener Leotara u stručnom štabu Srbije

Urednik

Mlijeko u BiH dva puta skuplje nego u Hrvatskoj, a maslac čak tri puta

Urednik

Učenik napao nastavnika u školi u Crnoj Gori

Urednik

Trebinje nizom aktivnosti njeguje sjećanje na vladiku Atanasija

Urednik

Agencija za statistiku BiH: U 2023. registrovano više od 1,2 miliona vozila

Urednik

Koliko se često traži odgoda početka služenja zatvorske kazne i kad je ona opravdana

Urednik

Trebinje ponovo proglašeno turističkim mjestom: U odnosu na prethodni put, osvojeno novih 50 bodova

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više