Vijesti

Uživanje u „Aqua parku“ “Grada Sunca” počinje 8. juna

Otvorenje vrata „Aqua parka – Sunčana vrela“ u Turističkom kompleksu “Grad  Sunca Trebinje” zakazano je za 8. jun 2024. godine, a prvog dana rada jedinstvenog aqua parka na ovim prostorima ulaz je besplatan.

Tokom perioda od 8. do 16. juna, posjetioci mogu da iskoriste posebnu ponudu: cjelodnevne promo karte za Aqua park i Dino park po cijeni od 20 KM, dok će za sve posjetioce koji dolaze nakon 15 sati cijena biti 15 KM. Ulaz je besplatan za djecu visine do 120 cm.

Od 17. juna do 31. avgusta 2024. godine (datum zatvaranja biće naknadno određen), cijena cjelodnevne karte za Aqua park i Dino park iznosiće 30 KM, dok će poludnevna karta za sve posjetioce koji dolaze nakon 15 sati koštati 25 KM.

Sezonske karte su  dostupne po cijenama: 330,00 KM za jednog člana porodičnog domaćinstva, 570,00 KM za dva člana (bračni drug i djeca), 720,00 KM za tri člana, 780,00 KM za četiri člana i 890,00 KM za pet članova porodice.

Za organizovane grupe takođe postoje popusti: grupe od 20 do 50 članova ostvaruju 10% popusta na cjelodnevnu kartu, dok će grupe od 50 do 100 članova dobiti 20% popusta (popusti se ne odobravaju prilikom kupovine poludnevnih karata za grupe).

“Aqua park – Sunčana vrela” idealno je mjesto za cijelodnevnu avanturu i odmor za cijelu porodicu. Vrhunska usluga, čist vazduh, besprekorno čista voda, prostrane plaže, ljubazno osoblje i bogat prateći sadržaj čine vrijeme provedeno u “Sunčanim vrelima” nezaboravnim.

Izvor: SL Portal

 

BONUS VIDEO

Slični članci

Razigrano, šareno i veselo u Nevesinju: Mališani u neobičnim kreacijama prodefilovali gradom

Urednik

Mještani sela Boleč: „Glogovac došao u mantiji i pitao da nahrani stoku“

Urednik

Najava – Premijera pozorišne predstave „Orkestar Titanik“ u Trebinju

Urednik

Media fest okupio medije iz regiona

Urednik

U Srpskoj rođene 33 bebe: U Trebinju i Nevesinju po jedan dječak

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 13. do 18. juna

Urednik

Obilježen Svjetski dan dobrovoljnog darivanja krvi

Urednik

Vuk Janković, matematički genije iz Trebinja: Vježbanje mi je uživanje

Urednik

Trebinjac Ivan Ćuzulan nastupa na igrama BRIKS-a u Rusiji

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više