RS i BiH Vijesti

Vozači oprez, učestali odroni

Na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj odvija bez vanrednih ograničenja, uz slabiju frekvenciju vozila, a vozačima se savjetuje oprez zbog učestalih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Odroni su učestali na putnim pravcima Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Rogolji-Mliništa, Jezero-Novo Selo, Karanovac-Kneževo-Ugar, Sarajevo-Foča, Sastavci-Ustiprača, Višegrad-Vardište, Brodar-Rudo i Dobro Polje-Miljevina-Brod na Drini.

Zbog rekonstrukcije dionice magistralnog puta Brod na Drini /Foča/-Hum /Šćepan Polje/ izmjenjen je režim u odvijanju saobraćaja sve do kraja godine.

Radi uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta na koridoru „Pet ce“ od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva, izmijenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu dionica Rudanka-Doboj. Radovi su produženi do kraja godine.

Na magistralnom putu Rača-Bijeljina u rejonu Balatuna, zbog radova, saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom. Na istom putnom pravcu, zbog oštećenja kolovoza i povećane frekvencije teretnih vozila, neophodna je oprezna vožnja. U toku su radovi na putnom pravcu Gradiška-Nova Topola-Klašnice.

 

 

Izvor: Nezavisne

BONUS VIDEO

Slični članci

Do kraja godine u funkciji zajednički prelaz na Zupcima

Urednik

U Bileći ponovo radi Muzička škola

Urednik

Najava: Izložba slika Zorana Tešanovića “Hipokoristik”

Urednik

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više