Hercegovina Vijesti

Zbog radova obustave saobraćaja na putu Ljubinje – Žegulja – Stolac

Zbog izvođenja završnih radova na dionici magistralnog puta Ljubinje-Stolac, od Ljubinja do Žegulje, od sutra, 28. avgusta, na snazi će biti obustave saobraćaja, radnim danima i vikendom, u vremenu od 8.00 do 15.00 časova.

Obustave će se vršiti od 28.avgusta do 9. septembra, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Za putnike/vozače koji, u navedenom vremenskom periodu namjeravaju da putuju iz pravca Mostara i Stoca prema Ljubinju i Trebinju, alternativni pravac je regionalni put prvog reda Stolac – Berkovići – Krivača – Bileća.

U suprotnom smijeru privremena regulacija saobraćaja, za putnike iz pravca Dubrovnika, Herceg Novog i Nikšića, koji se kreću prema Stocu i Mostaru, izvršila bi se na dvije lokacije na čvorima Trebinje 1 i Trebinje 2, na magistralni put Trebinje – Bileća – Krivača, potom prema Berkovićima i Stocu.

Obustava saobraćaje neće biti za putnike/vozače koji putuju iz pravca Trebinja do Ljubinja, jer radovi na dionici puta Ljubinje- Žegulja, počinju od Ljubinja.

 

Izvor: RTRS

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više