Vijesti

Zvezdin karavan posjetio Bileću

Zvezdin karavan posjetio je Bileću i okupio veliki broj navijača Crvene Zvezde iz Hercegovine.

Navijači su imali priliku da se slikaju sa trofejima Lige šampiona, domaćeg prvenstva i nacionalnog kupa, a za najmlađe organizovane su brojne aktivnosti u sklopu karavana.Jana Mihaijlović sa zvanične klupske televizije Crvene Zvezde, iznenađena je odzivom navijača i zahvalila se na toplom dočeku.„Nakon Herceg Novog, Zvezdin karavan došao je u Bileću da proslavi duplu krunu sa svojim navijačima.

Veliki broj Delija obnovio je članstvo na našem pultu, a najviše nas raduje što je veliki odziv onih najmlađih koji su danas dobili svoje prve članske karte. Dok smo prolazili kroz Hercegovinu na svakom koraku vidili smo grafite našeg kluba, što nam govori da Hercegovina voli klub iz Ljutice Bogdana i da imamo veliku armiju navijača sa ove strane Drine“, rekla je Jana Mihajlović.

Ljubav prema crveno-bijelom dresu od djetinjstva njeguje Branislav Rupar, koji je iz Trebinja došao da proslavi titulu i da se druži sa Delijama iz Bileće.„Ovo je već tradicija da Zvezdin karavan dolazi u Hercegovinu i lijepo je što je ovog puta mjesto okupljanja navijača u Bileći. Ovo je fin gest našeg kluba da proslavimo titulu, ali i da se djeca zaljube u crveno-bijelu boju. Za Zvezdu navijam cijeli svoj život, a uskoro punim 59 godina“, istakao je Rupar. Delije iz Bileće Zvezdin karavan dočekale su sa velikim transparentom na kome je pisalo “Od rođenja mog”, a za sami kraj priredili su bakljadu uz navijačke pjesme.

Izvor: Radio Bileća

BONUS VIDEO

Slični članci

KC Trebinje: Program bioskopa od 13. do 18. juna

Urednik

Obilježen Svjetski dan dobrovoljnog darivanja krvi

Urednik

Vuk Janković, matematički genije iz Trebinja: Vježbanje mi je uživanje

Urednik

Trebinjac Ivan Ćuzulan nastupa na igrama BRIKS-a u Rusiji

Urednik

Koncert muzičkog ansambla “Fenečki biseri” u subotu u amfiteatru na Crkvini

Urednik

Počinje festival o medijima i digitalnom dobu

Urednik

Kongresni centar Trebinje predstavljen u Zagrebu

Urednik

Grad Trebinje završava izgradnju zgrade sa 15 stanova za izbjegla i raseljena lica

Urednik

Gradnja aerodroma u Trebinju počinje 2026. godine?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više