Magazin

Šta krije vaš horoskopski znak?

Horoskopski sunčevi znaci, označavaju sektor u kojem se Sunce nalazilo u trenutku vašeg rođenja. Od 12 horoskopskih znakova, svaki ima svoju jedinstvenu ličnost, pozitivne i negativne osobine, specifične karakteristike, ali i skrivene tajne o kojima se rijetko priča.

Ovan

Ovnovi su hrabri, energični i strastveni. D‌jeluju samouvjereno, ali su puni sumnji i sami sebi nameću pritisak da moraju da budu najbolji. Ispod samouvjerenosti krije se nesigurnost. Ovnovi su zabrinuti što drugi misle o njima.

Bik

Bikovi su je stabilni, uporni i senzualni. Strahuju od svake promjene u životu zato što se boje nepoznatog i svega na šta nisu navikli. Njihova tvrdoglavost je zapravo pamet. Razmišljaju temeljno i donose zlatne odluke.

Blizanci

Blizanci su komunikativni, znatiželjni i društveni. Kriju loše raspoloženje i tugu, jer žele da ostave utisak da su neprestano srećni i zadovoljni. Tajna je i u njihovoj lojalnosti. Oni su odani i bore se za one koje vole.

Rak

Rakovi su emotivni, brižni i intuitivni. Nikada potpuno ne vjeruju ljudima u svom životu. Iza emocionalne fasade krije se duhovitost. Rakovi su izvanredni u stvaranju utisaka.

Lav

Lavovi su kreativni, samopouzdani i velikodušni. Žele da su potrebni drugima 24 sata dnevno, jer se tako osjećaju jače i bolje. Lavovi su tihi, iako se često opisuju kao glasni i drski.

D‌jevica

D‌jevice su analitične, praktične i savjesne. Žele potvrdu za sve da su dobre u onome što rade. Koriste ljubaznost za kontrolu. Njihova preciznost može biti zamka.

Vaga

Vage su diplomate, ljubazne i pravedne. Jednostavno ne znaju i ne žele da kažu „ne“ ljudima. Vage su najpristraniji znak. Teško vide objektivnu istinu u situacijama koje direktno njih uključuju.

Škorpija

Škorpije su strastvene, tajanstvene i odlučne. Ali, imaju strah od neuspjeha. Opušteni su, iako se često percipiraju kao mračni.

Strijelac

Strijelci su avanturisti, optimisti i iskreni. Pate zbog sebičnosti drugih ljudi, ali se prave da je sve u redu. Često su nervozni, a imaju i oštar jezik.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, odgovorni i praktični. Stalno preispituju vlastitu vrijednost i pitaju se da li su dovoljno dobri. Najbolji komičari zodijaka, iako su i vrijedni i materijalistički nastrojeni.

Vodolija

Vodolije su originalne, humane, nekonvencionalne, ali i sportski nastrojene. Potajno se boje da ih ljudi zapravo ne prihvataju takve kakvi su. Imaju skrivenu takmičarsku prirodu.

Ribe

Ribe su intuitivne, saosjećajne i kreativne. Umjesto suočavanja s problemima ili ljudima koji ih uzrokuju, radije bježe od konfliktnih situacija. Prema drugima mogu da budu hladne, ali su spremne da učine sve za važne ljude.

Izvor: ATV

BONUS VIDEO

Slični članci

Preporuke za prehranu u toplim danima koje će vas iznenaditi

Urednik

Oni imaju čistu dušu: Horoskopski znakovi koji šire samo ljubav i dobrotu

Urednik

Ova je biljka lijek protiv glavobolje i grčeva, čisti krv, smiruje živce

Urednik

Fiat predstavlja novu Grande Pandu, proizvodiće se u Srbiji

Urednik

Bijeli mjesec u Blizancima do 11. januara 2025. donosi bitne stvari za ova tri znaka

Urednik

Kako da podesite klimu da troši manje struje?

Urednik

Usvojite ove navike i imaćete mnogo manje šanse za depresiju

Urednik

Opština nagradila najbolje učenike besplatnim ljetovanjem u Herceg Novom

Urednik

Krajem juna dva znaka horoskopa dobiće neočekivani novac

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više