Hercegovina Sport Vijesti

Fudbaleri Leotara vrijedno treniraju: Na redu generalka

Poslije ispadanja iz Premijer lige u redovima Leotara uslijedili su turbulentni dani, ali je situacija normalizovana i ekipa pod dirigentskom palicom Olega Ćurića vrijedno se priprema za start sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Njemu u radu pomažu Anel Ramić, kondicioni trener Nemanja Andrić i trener golmana Boško Milenković, a do sada su u pripremnom periodu odigrana tri susreta. U prvom je Velež iz Nevesinja bio bolji i slavio sa 2:1, dok je u drugom doživljen poraz od Iskre iz Danilovgrada (0:5). U trećem susretu Nevesinjci su ponovo bili rival, a ovog puta bilo 1:1.

– Poslije ispadanja iz Premijer lige klub je napustio veliki broj igrača koji su bili sa strane, a većini njih ugovori su bili istekli. Malo se kasnilo i sa početkom  priprema, ali, eto, već radimo četiri sedmice i mogu da kažem da odlično napredujemo. Ostalo nam je da za vikend odigramo i generalnu provjeru u kojoj će nam rival biti Neretva iz Metkovića – istakao je Ćurić.

Tokom prelaznog roka na “Police” je stiglo šest fudbalera.

– Pojačanja smo tražili ciljano, odnosno na pozicijama gdje smo bili deficitarni. Naši članovi su postali: Luka Begić, Nikola Leko, Marko Šušnjar, Luka Babić, Stefan Paranos i golman Mladen Milošević. Prvom timu priključeno je i nekoliko fudbalera iz omladinske škole – nastavio je Ćurić.

Neizvjesno je koliko u novom prvenstvu može da uradi trebinjski prvoligaš.

– I sami smo sebi velika nepoznanica, tako da je veoma teško u ovom trenutku reći koliko možemo, ali sam siguran da smo konkurentni za gornji dio tabele. Ukoliko bude prilike za nešto više, znaćemo da je iskoristimo – dodao je Đurić.

 

 

 

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Trebinje dobija festival stripa

Urednik

Srpska bogatija za 22 bebe: Po jedan dječak u Trebinju i Nevesinju

Urednik

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Uzbudljiv početak nove sezone Pab kviza u Kneževom konaku

Urednik

„Dobro došli kićeni svatovi“ pred publikom u Nevesinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više