Hercegovina Sport

Trebinje ugostilo „3 na 3 junior fudbal“ turnir

Nakon uspješno održanih turnira u Modriči i Istočnom Sarajevu, „3 na 3 junior fudbal“ stigao je u Trebinje, gdje su mladi fudbaleri imali priliku da se takmiče i pokažu svoje vještine.

Tokom dva dana, osnovci i srednjoškolci su se borili za titulu najboljih u novom uzbudljivom formatu fudbala. Događaj je privukao veliki broj gledalaca, naročito najmlađih, koji su osim u fudbalu uživali i u PlayStation kutku.

U kategoriji mlađih osnovaca, ekipa „Trio Stars“ odnijela je titulu šampiona. U uzrastu starijih osnovaca najbolji igrač proglašen bio je Aleksandar Polić iz ekipe „Stari Grad“, koja je trijumfovala u ovoj kategoriji. U srednjoškolskoj konkurenciji, prvo mjesto zauzeo je tim „Police“, a Sergej Jokanović je izabran za najboljeg igrača ove kategorije. U konkurenciji takmičenja u igrici FC24, sa preko 50 učesnika, prvo mjesto odnio je Igor Spaić. Finalisti svih kategorija izborili su plasman na veliko finale u Banjaluci, gdje će se sastati sa najboljim timovima iz svih pet gradova.

Projekat „3 na 3 junior fudbal“ ima za cilj promovisanje zdravih životnih navika među mladima, pružajući im priliku da pokažu svoje sportske talente, osvoje vrijedne nagrade i steknu nova prijateljstva. Ovaj fudbalski karavan sa mobilnim terenom i postavkom Sony PlayStation kutka, proći će ovo ljeto kroz najmanje pet gradova Republike Srpke, tražeći najbolje igrače fudbala i igrice FC24, a ujedno pokazati spoj dva svijeta – svijet gejminga i fizičkog sporta.

Realizacija projekta je podržana od strane Predsjednika Republike Srpske, dok su partneri turnira Autoputevi Republike Srpske i kompanija Ekosen. Turnir u Trebinju podržan je od strane Grada Trebinja, dok je PlayStation kutak omogućila eAdriatic liga – regionalna esport liga koja okuplja igrače iz raznih zemalja, a ima sjedište u Bosni i Hercegovini.

Turnir se seli u Zvornik, gdje će se 25. i 26. juna održati naredi „3na3 junior fudbal“ spektakl.

 

V.LJ.

Padrino, jun 2024.

BONUS VIDEO

Slični članci

Bilećki stećci na udaru vandala

Urednik

Reprezentacija BiH U-15 na pripremama u „Gradu Sunca“

Urednik

Uspješan vikend za ŽOK Gacko “RD Swisslion”: Sa oba tima do maksimalnih pobjeda

Urednik

Nove medalje džudista Leotara

Urednik

Glumac Uliks Fehmiu u „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Košarkaši Leotara ubjedljivi protiv Slobode iz Tuzle

Urednik

Vidačić: Premijeru ukrasiti trijumfom

Urednik

Odbojkašice ŽOK Gacko “RD Swisslion” dočekuju OK Centar ORT

Urednik

Rukometaši Leotara i Konjuha podijelili bodove u Trebinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više