Hercegovina Sport Vijesti

Evo kada i gdje Srbija igra na Mundijalu: „Orlovi“ dva meča završavaju u ponoć, sa Švajcarcima na stadionu od kontejnera

Srbija je saznala satnicu i lokaciju gde će igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, a jedan od dva susreta navijači „orlova“ će morati da gledaju ujutro.

Srbija je saznala svoje rivale na žrebu za Svetsko prvenstvo, a sada je poznato i kada i gde će igrati protiv svake od selekcija!

„Orlovi“ Dragana Stojkovića Piksija izvučeni su u tešku grupu G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a naknadno je utvrđeno i u koje vreme i na kojim stadionima.

Srbija će mundijalsko putovanje u Kataru početi u četvrtak 24. novembra protiv Brazila u 22.00 sata po lokalnom, odnosno u 20.00 časova po srednjeevropskom vremenu i to na stadionu „Lusail“.

To je stadion na kojem će 18. decembra biti igrano veliko finale Svetskog prvenstva! Ovaj stadion može da primi čak 80.000 gledalaca, što i jeste uslov za finale Mundijala, a nakon turnira, biće sređen tako da primi dvostruko manje gledalaca. Pominje se da je cena njegove izgradnje iznosila 680.000.000 evra!

Posle toga, Srbiju čeka meč protiv Kameruna. Taj meč je na programu u ponedeljak 28. novembra od 11.00 časova po našem vremenu, a igraće se na stadionu „Al Džanub“ u mestu Al Vakra, blizu Dohe. Ovako izgleda stadion kapaciteta 40.000 mjesta.

Izvor: Mondo.ba

BONUS VIDEO

Slični članci

Konkurs „Srce piše ćirilicu“ za najlepši ćirilični rukopis i kaligrafiju

Urednik

Tribina o kulturno istorijskoj i prirodnoj baštini u Muzeju Hercegovine u Trebinju

Urednik

Do kraja godine u funkciji zajednički prelaz na Zupcima

Urednik

U Bileći ponovo radi Muzička škola

Urednik

Najava: Izložba slika Zorana Tešanovića “Hipokoristik”

Urednik

Ćuk: Mnogo manje požara ove godine, građani poštovali mjere

Urednik

Izložba digitalnih kolaža Ane Vejin Bejat u Umjetničkoj galeriji „Rajka Merćep“ Bileća

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa od 24. do 29. oktobra 2024

Urednik

Grad Trebinje i elektroenergetski sektor pomažu sanaciju crkve u Vlasačama

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više