Hercegovina Naše priče

HP: Prvi trebinjski internet portal sa preko 15.000 Facebook pratilaca

Internet portal Hercegovina Promo od prije nekoliko dana na svojoj zvaničnoj Facebook stranici broji preko 15.000 dnevnih pratilaca, što mala i vrijedna ekipa ovog medija smatra kao izuzetan uspjeh i potvrdu nastojanja da na drugačiji način od ustaljenog privuče pažnju čitalačke publike.

Hercegovina Promo je projekat koji egzistira već tri i po godine, a nešto više od dvije godine ovaj internet portal se bavi dnevnim informisanjem široke čitalačke publike. Bez crne hronike, negativnih i senzacionalističkih tekstova ekipa ovog medija uspjela je da skrene pažnju na sebe i da za relativno kratko vrijeme postigne rezultate na kojima im zavide i brojni stariji i budžetski mnogo bolje pozicionirani mediji.

“Uspjeli smo u nastojanju da pokažemo da i lijepe stvari imaju svoje mjesto u medijima. Odrekli smo se publike željne senzacija i odredili svoj pravac od koga nismo odstupili svo ovo vrijeme. Trud se isplatio i sada planiramo da počnemo ubirati plodove našeg višegodišnjeg rada koji se može slobodno okarakterisati kao volonterski”, riječi su Bojana Sulavera, osnivača i urednika ovog medija.

Hercegovina Promo je izuzetno posvećena svojim aktivnostima na društvenim mrežama koje su danas medij koji ima izuzetno veliku moć. Stoga i ne čudi podatak zašto su toliko ponosni na rezultat koji ih izdvaja iz mnoštva internet portala nastalih u gradu na Trebišnjici.

“Ovim rezultatom okončavamo jednu fazu našeg rada i započinjemo jednu novu, mnogo ambiziozniju i izazovniju fazu koja će regiji ponuditi jedan potpuno novi medijski pristup, kao i novi multi-medijalni projekat koji će donijeti mnogo noviteta u Hercegovinu. Više detalja prezentovaćemo uskoro”, zaključuje razgovor osnivač ovog medija.

 

 

HP, april 2016.

BONUS VIDEO

Slični članci

U Boračkom jezeru kompletna voda se izmjeni za 54 dana

Urednik

Posebna „last minute“ ponuda u Apartmanima Knežev konak u Gradu Sunca

Urednik

Indian shop „Lupus“: Nešto novo i drugačije u Trebinju

Urednik

Mostar dobio „urbanu tržnicu“ vrijednu 250.000 KM

Urednik

Prodaje se ili iznajmljuje na duži period garsonjera u Trebinju

Urednik

Ivan Ilić Ilke od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

VIDEO / Povećane cijene smještaja u Trebinju, najjeftiniji stan 80 KM za noć

Urednik

Plivačima PK „Leotar“ devet medalja i pehar u Mostaru

Urednik

Bileća: Održana predstava za djecu „Cvjećko klovan“

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više