Vijesti

Rekordan broj učesnika na 24. susretima radnika “Elektroprivrede RS”

U Turističkom kompleksu “Grad Sunca Trebinje” svečano su otvoreni 24. susreti radnika “Elektroprivrede Republike Srpske”, koji su ove godine okupili rekordnih 1.500 učesnika iz svih 11 zavisnih preduzeća.

Na susretima učestvuju radnici iz Matičnog preduzeća „Elektroprivrede“, „Elektro Bijeljine“, „Elektro Doboja“, „Elektro-Hercegovine“, „Elektrodistribucije Pale“, „Elektrokrajine“, „Rudnika i termoelektrana Gacko“, „Rudnika i termoelektrane Ugljevik“, „Hidroelektrana na Vrbasu“, „Hidroelektrana na Drini“ i „Hidroelektrana na Trebišnjici“.

Prisutnima su se prilikom svečanog otvaranja obratili predsjednica Odbora sindikata MH „Elektroprivrede“ Koraljka Kovačević Markov i generalni direktor MH „Elektroprivrede“ Luka Petrović. Oni su, zajedno sa gradonačelnikom Trebinja, Mirkom Ćurićem, uručili lopte prošlogodišnjim pobjednicima.

Susreti radnika Elektroprivrede Republike Srpske 2024. održavaju se po četvrti put u Gradu Sunca i traju do 23. juna. Najbolje kvalifikovani radnici iz zavisnih preduzeća takmičiće se u trinaest sportskih disciplina prema izmijenjenim pravilima i propozicijama.

Izvor: SL portal

BONUS VIDEO

Slični članci

Boravišne takse napunile budžet Srpske za milion KM

Urednik

GKUD „Vladimir Gaćinović“ u posjeti Požarevcu

Urednik

Morska voda na crnogorskim kupalištima dobrog kvaliteta

Urednik

Dvije nagrade za trebinjski „Orkestar Titanik“

Urednik

Popovopoljski kukuruz klečak sačuvan u posljednji čas

Urednik

U Srpskoj rođene 24 bebe: Trebinje bogatije za jednog, a Nevesinje za pet novih stanovnika

Urednik

Prvi košarkaški kamp „Feel the Trebinje“

Urednik

Vukojevo novo hedonističko odredište u Trebinju

Urednik

Odlazeći američki ambasador oduševljen ljepotama Trebinja (VIDEO)

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više