Veoma raznovrsna hercegovačka kuhinja, još uvijek do kraja neotkrivena, nudi mnoštvo užitaka i za najistančanija čula, čak i ona najvećih poznavaoca svjetske gastronomije. Hrana se...
Predrag Danilović, zajedno sa Sašom Đorđevićem i Vladom Divcem, bio je predvodnik generacije jugoslovenskih košarkaša koja je dugo godina bila neprikosnovena na evropskom kontinentu. Italijanski...
Pršut je jedan od nezaobilaznih amblema tradicionalne hercegovačke trpeze. Ovaj gastronomski specijalitet je nastao sušenjem, na dimu i buri, mesa zadnjih (ponekad i prednjih) nogu...
Neizostavan sastojak brojnih specijaliteta, nepopravljivo slastan, kajmak će vas uvijek mamiti na zalogaj više. Kajmak je gusti kremasti namaz ukusa i mirisa koji se dugo...
Protekli vikend put nas je odveo u Sloveniju, na smotru najboljih košarkaša Evrope koji snage odmjeravaju na kontinetalnom prvenstvu od 4. do 22. septembra. Naše...
Momčilo Momo Kapor rođen je u Sarajevu 1937. godine od majke Bojane, rođene Velimirović i oca Gojka Kapora. Njegov otac Gojko, rodom iz bilećkog sela...
Danas je naša ekipa posjetila Mostar, gdje su na temperaturama od preko 40 stepeni Celzijusovih održani tradicionalni skokovi sa Starog mosta. Mostar je danas bio...
Atanasije Popović rođen je 30. januara 1885. godine u Trebinju. Studirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Beču, kod poznatog profesora J. Jungwirtha. U...
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. PrihvatiPročitaj više