Kamengrad u Višegradu ili Andrićgrad, do sada je privukao ogromnu pažnju šire javnosti ne samo po onome što je njegov primarni cilj, kultura i njena...
Bilo da je slava, rođendan, Božić ili neka druga bitnija svetkovina, u hercegovačkom domaćinstvu na trpezi će se neizostavno ,uz ostale đakonije, naći i sarma....
Pero Zubac je rođen u Nevesinju, 30. maja 1945. godine. Osnovnu školu završio u rodnom mjestu, a eksperimentalnu gimnaziju u Lištici i Zrenjaninu. Studirao književnost...
Cicvara se ubraja u stara hercegovačka jela, jer etnološki podaci govore da se kuva odvajkada u ovim krajevima. Najstarije recepture su zapisane još u manastirskim...
Sir iz mijeha je jedan od sireva čiji početak pravljenja seže u daleku prošlost, a precizniji podaci o početku pripremanja ovog proizvoda nisu poznati. Ovaj...
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. PrihvatiPročitaj više