Magazin

Ova tri horoskopska znaka najviše pate zbog utjecaja toksičnih majki

U astrologiji određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju da budu osetljiviji na uticaje svojih roditelja, posebno majki. Kada su te majke toksične, ovi znakovi mogu posebno da pate.

Biti u senci toksične majke može da bude izuzetno izazovno za bilo koji horoskopski znak. Važno je prepoznati toksične obrasce i aktivno raditi na izgradnji zdravih emocionalnih granica. Nemojte da se ustručavate da tražite profesionalnu pomoć ako je potrebno. Setite se da vaša vrednost ne zavisi o mišljenju drugih, čak ni kada je to mišljenje vaše majke. Izgradnja nezavisnog, zdravog emocionalnog života ključna je za dugotrajno emocionalno blagostanje.

Razmotrimo tri horoskopska znaka koji su najpodložniji emocionalnim izazovima uzrokovanim toksičnim majkama, kao i načine na koje mogu da se nose s takvim situacijama.

Rak

Rakovi su izrazito povezani s porodicom i domom. Imaju snažan emotivni odgovor na oporodičnu dinamiku. Toksična majka može duboko da utiče na njihovo emocionalno stanje i samim tim ostavi trajne posledice na njihovu samosvest i emocionalnu stabilnost.

Rakovi bi trebalo da nauče da postavljaju granice i traže emocionalnu podršku izvan porodice. Terapija ili savetovanje mogu biti korisni u obradi prošlih trauma i izgradnji zdravijeg emocionalnog temelja.

Vaga

Vage teže skladu i ravnoteži u odnosima. Toksična majka može da poremeti tu ravnotežu, ostavljajući Vagu u stanju konstantnog emocionalnog sukoba. Vage mogu imati poteškoće u suočavanju s negativnostima i mogu se boriti da održe unutrašnji mir.

Vagama se preporučuje da se fokusiraju na sopstvene potrebe i dobrobit, nauče da kažu „ne“ i izgrade podržavajuće društvene mreže. To je ključno za njihov emocionalni oporavak.

Devica

Device su sklonije analiziranju i kritičkom razmišljanju, što može da dovede do prevelikog preispitivanja sopstvene vrednosti u prisusutvu toksične majke. Stalna kritika može da utiče na Devicu da se oseća nesigurno i nesavršeno.

Devicama se savetuje da razviju veće samopouzdanje i nauče da razlikuju konstruktivnu kritiku od toksičnog ponašanja. Praktiikovanje samoljubavi i afirmacija može im pomoći u jačanju samopoštovanja.

 

 

Izvor: Prva.rs

BONUS VIDEO

Slični članci

Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

Urednik

Bioskopski hit „oživio“ pjesmu iz 2004. godine

Urednik

Najčešće mane horoskopskih znakova

Urednik

Zbog ovoga ćete odmah prestati da pakujete hranu u prazne kutije od sladoleda

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 20. februara

Urednik

Otkrijte šta kom horoskopskom znaku smeta i šta ne vole

Urednik

Greška koju prave mnogi vozači uništava motor

Urednik

Veliki nedeljni horoskop za period od 19. do 25. februara

Urednik

Kada je najbolji trenutak za rezervaciju smještaja za ljetovanje?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više