Magazin

Ovi znakovi su rođeni za poziciju šefa ili direktora

Kada govorimo o tome šta je potrebno da biste bili nevjerovatan vođa, obično je to neka kombinacija spremnosti na kompromis, logike, a ne emotivnosti, a ipak dovoljno empatije prema drugim ljudima da ne postanete robot vođen novcem.

Dok svi imaju potencijal da bude sjajan lider u pravom okruženju i sa pravim ljudima, neki horoskopski znaci su rođeni sa više kvaliteta koji su u skladu sa moćnim vođstvom, u odnosu na druge.

1. Ovan

Ovan je rođen da vodi. Kao prvi znak Zodijaka, on je logičan, odlučan i napreduje kada pomaže drugima da funkcionišu optimalno.

Ovan je jedan od horoskopskih znakova koji čini najboljeg šefa jer „dolazi“ iz mesta saradnje, a ne iz ega, i sposoban je da izvuče svoje emocije iz jednačine i donosi pažljive izbore.

Oni su takođe često kreativni i inovativni geniji (Leonardo da Vinči, Tomas Džeferson i Vinsent Van Gog su bili Ovnovi). Ova kombinacija ih čini izuzetno moćnim jer su u stanju da usavrše neverovatne ideje uz praktičnu realizaciju (navedena imena nisu bila samo kreativna, već su bila i plodonosna u svom poslu), a isto važi i za većinu Ovnova.

Sve u svemu, oni možda nisu „najtopliji“ lideri, ali su najefikasniji.

2. D‌jevica

D‌jevice su sjajni šefovi jer njihovi interesi „ne leže“ samo u razvoju proizvoda ili uspešnosti kompanije. Ne, D‌jevice su previše uložene u ljudski interes da bi bile hladne i proračunate. To je ono što ih čini nevjerovatnim za rad – skoro uvijek imaju na umu neku veću svrhu ili koncept.

Iako njihova sklonost da često pretjerano razmišljaju ili brinu o potencijalnim negativnim ishodima može da ih učini pomalo opreznim i nesklonim riziku, oni su obično u stanju da prevaziđu svoja oklijevanja i da svojom strašću pomognu drugim ljudima da izgrade živote na koje će biti ponosni.

3. Strijelac

Strelčevi su odlični šefovi jer su najmanje skloni „mikroupravljanju“. Oni vjeruju u kreativnost, samoistraživanje i ideju da kada svaka osoba ispunjava svoj potencijal – grupa funkcioniše optimalno.

Uzmite, na primjer, čuvenog Strijelca, Volta Diznija i njegov savjet da se prema deci koju odgajate ne ponašate kao prema krhkom cvijeću. Taj način razmišljanja je upravo način na koji Strijelčevi pristupaju svom poslu kao šefovi. Oni žele da naučite sami, razmišljate svojom glavom i pronađete nezavisnost.

Osim toga, najmanje su skloni da brinu o tuđim pitanjima, previše su zauzeti misleći o sebi, prenosi „Yourtango“.

 

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

Urednik

Bioskopski hit „oživio“ pjesmu iz 2004. godine

Urednik

Najčešće mane horoskopskih znakova

Urednik

Zbog ovoga ćete odmah prestati da pakujete hranu u prazne kutije od sladoleda

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 20. februara

Urednik

Otkrijte šta kom horoskopskom znaku smeta i šta ne vole

Urednik

Greška koju prave mnogi vozači uništava motor

Urednik

Veliki nedeljni horoskop za period od 19. do 25. februara

Urednik

Kada je najbolji trenutak za rezervaciju smještaja za ljetovanje?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više