Magazin

Pet najiskrenijih horoskopskih znakova

Ko se među horoskopskim znacima izdvaja kao najiskreniji? Stručnjaci za astrologiju kažu da se po tom kriterijumu ističe sledećih pet znakova. Da pogledamo…

1. Ovan

Ovan je brutalno iskren horoskopski znak. Reći će vam dirketno svoj stav, veruju da je iskrenost uvek najbolje rešenje i uvek se toga pridržavaju.

Ovnovi su zaista iskreni, „bez uvijanja“. Ukoliko ih pitate za mišljenje, otkriće vam to otvoreno. Zbog toga drugi nikada nisu u nedoumici šta Ovnovi zaista misle o njima. Nekime se takva iskrenost i ne dopada. Međutim, uvide kasnije da je daleko bolje od neiskrenosti, koja možda ponekad u prvi mah prija, ali nije korisna na duže staze.

2. Bik

Ovaj znak je poznat po tome što govori o stvarima onako kakve one zaista i jesu. Ne ustručava se da kaže istinu. Važi za odanog prijatelja, i reći će vam istinu, čak i ako ne želite da je čujete.

Međutim, budite spremni da će vam reći stvari koje vam se možda neće svideti. Ali na kraju ćete cenite njegovu brutalnu iskrenost.

3. Blizanci

Blizanci su jedan od najiskrenijih znakova Zodijaka. Važno je reći da ovaj znak po svojim karakteristikama ima dvojnu prirodu, može menjati mišljenje, ali to ne znači da nije iskren u tome.

Ukoliko vam je potreban iskren savet, ljudi rođeni u zaku Blizanca mogu vam pružiti takvu preporuku.

4. Lav

Lav kada govori, ne ulepšava svari. To ponekad može delovati nepristojno ili bezosećajno, a zapravo je sasvim suprotno.

Lav lako prelazi na stvar i ne voli okolišanja. Njegova iskrenost je jedna od njegovih najlepših osobina i pritom je iskren i prema sebi i prema drugima.

5. Devica

Device su poznate po tome što su kritične i perfekcionisti. Imaju visoke standarde i očekuju da ih drugi ispune. Device mogu biti brutalno iskrene kada smatraju da neko nije ispunio te kriterijume.

To ponekad može izgledati grubo ili bezosećajno. Međutim, Device veruju da je iskrena povratna informacija najbolji način da se nekome pomogne.

 

 

Izvor: Astrotalk.com

BONUS VIDEO

Slični članci

Ko je Teya Dora, predstavnica Srbije na Evroviziji

Urednik

Ovi znakovi imaju najviše partnera prije nego što se skrase

Urednik

Mjesečni horoskop za mart

Urednik

Ovu su finalisti „Pesme za Evroviziju“

Urednik

Jutarnja navika koju svi imaju najopasnija je za zdravlje žene

Urednik

Stalno ste umorni? Evo razloga zašto, jedan je bar lako riješiti

Urednik

Otkrivamo najbolji ljubavni savjet za svaki horoskopski znak!

Urednik

Ovi znakovi će se do kraja godine obogatiti, evo i kako

Urednik

Ovo su tri najnepristojnija horoskopska znaka

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više